& nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти 12 перців різних кольорів
500 г м'ясного фаршу
150 г рису
1 велика цибулина
2 ст. л. томатної пасти
по 1 пучку петрушки і кропу
1 пучок зеленої цибулі
1 л нежирних вершків
сіль, перець за смаком
рослинне масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С. Рис ретельно промити, всипати в чашу мультиварки, влити 2 склянки гарячої води і варити до напівготовності, 10 хв. Відкинути рис на друшляк, дати стекти всій воді. Крок 3
Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Розігріти в чаші мультиварки масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати зелень, перемішати. Змішати рис, фарш, половину нарізаної зелені і цибулю. Посолити, поперчити. Крок 4
Перці вимити, відрізати верхівки і акуратно видалити серцевину. Верхівки зберегти. Нафарширувати перці сумішшю, накрити верхівками. Крок 5
Вершки перемішати з залишилася зеленню, посолити і поперчити за смаком, додати томатну пасту. Крок 6
Помістити в чашу мультиварки фаршировані перці, залити соусом, закрити кришку, виставити температуру 120 ° С і готувати 35 хв. Крок 7
Фаршировані перці готові.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!