Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

& nbsp;

& nbsp;

 Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Інгредієнти 12 перців різних кольорів
500 г м'ясного фаршу
150 г рису
1 велика цибулина
2 ст. л. томатної пасти
по 1 пучку петрушки і кропу
1 пучок зеленої цибулі
1 л нежирних вершків
сіль, перець за смаком
рослинне масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С. Рис ретельно промити, всипати в чашу мультиварки, влити 2 склянки гарячої води і варити до напівготовності, 10 хв. Відкинути рис на друшляк, дати стекти всій воді. Крок 3

Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Розігріти в чаші мультиварки масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати зелень, перемішати. Змішати рис, фарш, половину нарізаної зелені і цибулю. Посолити, поперчити. Крок 4

Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Перці вимити, відрізати верхівки і акуратно видалити серцевину. Верхівки зберегти. Нафарширувати перці сумішшю, накрити верхівками. Крок 5

Вершки перемішати з залишилася зеленню, посолити і поперчити за смаком, додати томатну пасту. Крок 6

Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Помістити в чашу мультиварки фаршировані перці, залити соусом, закрити кришку, виставити температуру 120 ° С і готувати 35 хв. Крок 7

Фаршировані ПЕРЦІ В мультиварці

Фаршировані перці готові.

0/5 (0 Reviews)