Булгур ПО-ліванського В мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти

  • булгур – 250 г
  • Баранячий фарш – 500 г
  • Цибулина середнього розміру – 2 шт.
  • Мелена запашний перець – 2 ч. л.
  • Вершкове масло – 80 г
  • Мелений чорний перець – за смаком
  • Сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

булгуром ПО-ліванського В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

булгуром ПО-ліванського В мультиварці

Булгур промити, залити холодною водою і залишити на 15 хв. Відкинути на друшляк і кілька разів інтенсивно струсити. Лук очистити і подрібнити. У мисці перемішати булгур з баранячим фаршем, цибулею, запашним перцем і 1 ч. Л. солі. Приправити свіжомеленим чорним перцем. Влити 100 мл крижаної води, перемішати. Крок 3

булгуром ПО-ліванського В мультиварці

Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 120 ° С, змастити маслом чашу. Викласти підготовлену суміш, розрівняти поверхню, полити розтопленим вершковим маслом і готувати 50 хв. Крок 4

булгуром ПО-ліванського В мультиварці

Булгур по-ліванських готовий.

0/5 (0 Reviews)