& nbsp;
Інгредієнти
- булгур – 250 г
- Баранячий фарш – 500 г
- Цибулина середнього розміру – 2 шт.
- Мелена запашний перець – 2 ч. л.
- Вершкове масло – 80 г
- Мелений чорний перець – за смаком
- Сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Булгур промити, залити холодною водою і залишити на 15 хв. Відкинути на друшляк і кілька разів інтенсивно струсити. Лук очистити і подрібнити. У мисці перемішати булгур з баранячим фаршем, цибулею, запашним перцем і 1 ч. Л. солі. Приправити свіжомеленим чорним перцем. Влити 100 мл крижаної води, перемішати. Крок 3
Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 120 ° С, змастити маслом чашу. Викласти підготовлену суміш, розрівняти поверхню, полити розтопленим вершковим маслом і готувати 50 хв. Крок 4
Булгур по-ліванських готовий.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!