& nbsp;
Інгредієнти 200 г дрібних вівсяних пластівців
1 цибулина
200 г вершкового масла < br /> 0,1 л води
1 ч. л. чебрецю
сіль, перець
Для підливи:
2 цибулини
25 г вершкового масла
500 г м'ясного фаршу
0,5 л м'ясного бульйону
сіль, перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Приготувати підливу. Цибулину очистити, подрібнити. Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Покласти до цибулі фарш і готувати, помішуючи і розминаючи грудки, 10 хв. Крок 3
Влити бульйон, посолити, поперчити за смаком і готувати 20 хв. Перекласти в миску, накрити. Крок 4
Приготувати скірлі. Лук очистити і нарізати півкільцями. У тому ж режимі розтопити вершкове масло, обсмажити цибулю, 5 хв. Додати вівсяні пластівці, чебрець, сіль, перець і воду. Готувати ще 5 хв. Крок 5
Викласти вівсянку на блюдо, зверху полити м'ясною підливою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!