Чаочжоу ФЕНЬГО з креветками

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

Інгредієнти

  • 350 г листів тесту для китайських пельменів
  • 20 великих сирих креветок
  • 5-7 грибів шиітаке
  • 1 маленька морквина
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 20-30 г смаженого арахісу
  • 3 4 гілочки кінзи
  • 1 ст. л. устричного соусу
  • 4 ст. л. рисового вина або води
  • 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • сіль
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

Очистіть креветки від панцира , видаліть кишкову вену. Опустіть креветки в окріп, варіть 2 хв., Відкиньте на друшляк, остудіть і дрібно наріжте. Крок 2

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

Очистіть моркву і наріжте кубиками зі стороною 3-4 мм. Подрібніть очищений корінь імбиру. У шиітаке видаліть ніжки. Капелюшки наріжте кубиками зі стороною 5-6 мм. Крок 3

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

Розігрійте 1 ст. л. масла в сковороді, обсмажте моркву, 1 хв. Додайте імбир, обсмажуйте 30 сек. Додайте шиїтаке, підлив масла, обсмажуйте, помішуючи, 2 хв. Зніміть з вогню. Крок 4

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

У невеликій мисці змішайте устричний соус, вино або воду, крохмаль і сіль. Поверніть сковороду на вогонь і влийте отриману суміш, додайте креветки. Енергійно перемішуючи, готуйте ще 30-40 сек. Потім зніміть сковороду з вогню і остудіть. Крок 5

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

Беріть по 1 листу тесту, викладайте на половину ложечку начинки. На неї кладіть по 1 ядерця арахісу і 1 листочку кінзи. Крок 6

Чаочжоу ФЕНЬГО З & nbsp; креветками

Змочіть краї тіста водою і зліпите трикутний пельмень. Варіть феньго на пару в промазати маслом пароварці партіями, приблизно 6 хв. кожну партію. Подавайте негайно, з будь-яким соусом за вашим вибором.

0/5 (0 Reviews)