ЯЛОВИЧИЙ Рулет ОРИГІНАЛЬНИЙ

ЯЛОВИЧИЙ Рулет ОРИГІНАЛЬНИЙ

Покроковий рецепт приготування

Фарш за допомогою блендера змішати з манкою, яйцем, перецем, часником, сіллю і 1 цибулиною. Дати настоятися 30 хвилин. Відварити практично до готовності макарони. Обсмажити морква, натерту на крупній тертці, з 1 цибулиною. Далі додати за бажанням приправу. Дати зажарки охолонути. Фарш викласти на харчову плівку, розрівняти в плоский пласт товщиною 1 см. На нього варені спагетті (краще викласти в два ряди), наступним шаром викласти обсмажені моркву і цибулю. Посипати твердим тертим сиром. За допомогою плівки згорнути в рулет. Потім закрити краю. Рулет з яловичого фаршу обмазати рослинним маслом або майонезом, зубочисткою зробити проколи. Запікати в духовці розігрітій до 200 градусів приблизно 40 хвилин. Готовий рулет посипати свіжим кропом.

0/5 (0 Reviews)