Інгредієнти
- 600 г листкового тіста
- 500 г яловичого фаршу
- 300 г баранячого фаршу
- 2 великі цибулини
- 4 ст. л. дуже дрібного темного родзинок
- 40 г кедрових горіхів
- 1 яйце
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- 0,5 ч. л. меленого запашного перцю
- 3 ст. л. рослинного масла
- середній пучок петрушки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю дрібно наріжте, обсмажте в олії до золотистого кольору, 10 хв. Додайте обидва види фаршу, смажте на сильному вогні, розбиваючи виделкою, 7 хв. Крок 2
Додайте подрібнену петрушку, корицю, духмяний перець, горіхи і родзинки; перемішайте, зніміть з вогню і остудіть, 15 хв. Крок 3
Розріжте тісто на 6 рівних частин. Розкачайте кожну в квадрат зі стороною 10-12 см. Крок 4
Розкладіть на тісто фарш, подумки розділивши кожен квадрат навпіл по діагоналі. Фарш потрібно викласти на один з вийшов трикутників так, щоб до країв залишалося 1,5 см. Крок 5
Відокремте білок від жовтка. Змастіть білком вільні краї тіста, закрийте трикутник з фаршем вільним шматком тесту і защипніть краю. Крок 6
Жовток збийте з 1 ч. л. води і змастіть пиріжки. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 25-30 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!