ПИРОЖКИ З м'ясом, родзинками І горіхами

ПИРОЖКИ З & nbsp; М'ЯСОМ, родзинками І & nbsp; горіхами

Інгредієнти

  • 600 г листкового тіста
  • 500 г яловичого фаршу
  • 300 г баранячого фаршу
  • 2 великі цибулини
  • 4 ст. л. дуже дрібного темного родзинок
  • 40 г кедрових горіхів
  • 1 яйце
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • 0,5 ч. л. меленого запашного перцю
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • середній пучок петрушки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПИРОЖКИ З & nbsp; М'ЯСОМ, родзинками І & nbsp; горіхами

Цибулю дрібно наріжте, обсмажте в олії до золотистого кольору, 10 хв. Додайте обидва види фаршу, смажте на сильному вогні, розбиваючи виделкою, 7 хв. Крок 2

ПИРОЖКИ З & nbsp; М'ЯСОМ, родзинками І & nbsp; горіхами

Додайте подрібнену петрушку, корицю, духмяний перець, горіхи і родзинки; перемішайте, зніміть з вогню і остудіть, 15 хв. Крок 3

ПИРОЖКИ З & nbsp; М'ЯСОМ, родзинками І & nbsp; горіхами

Розріжте тісто на 6 рівних частин. Розкачайте кожну в квадрат зі стороною 10-12 см. Крок 4

ПИРОЖКИ з & nbsp; М'ЯСОМ, родзинками І & nbsp; горіхами

Розкладіть на тісто фарш, подумки розділивши кожен квадрат навпіл по діагоналі. Фарш потрібно викласти на один з вийшов трикутників так, щоб до країв залишалося 1,5 см. Крок 5

Відокремте білок від жовтка. Змастіть білком вільні краї тіста, закрийте трикутник з фаршем вільним шматком тесту і защипніть краю. Крок 6

ПИРОЖКИ З & nbsp; М'ЯСОМ, родзинками І & nbsp; горіхами

Жовток збийте з 1 ч. л. води і змастіть пиріжки. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 25-30 хв. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)