ТЕФТЕЛІ З БАРАНИНИ З Пшонка

За стандартами радянської педіатрії в & nbsp; дитяче меню баранина з & nbsp; всіх сортів м'яса завжди вводилася останньої, так як вона досить жирна. Але & nbsp; тепер у & nbsp; нас є можливість купувати ту & nbsp; частина туші, яку потрібно, а & nbsp, не & nbsp; яку завезли в & nbsp; магазин. Для цих тефтелей візьміть м'ясо молодого баранчика & nbsp; & ndash; і & nbsp; якщо на & nbsp; ньому буде трохи жирку, що не & nbsp; переживайте. Тваринний жир в & nbsp; розумних кількостях необхідний для росту організму.

& nbsp;

Інгредієнти

  • 350-400 г & nbsp; м'якоті баранини
  • 1 стакан пшенки
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 склянки дрібного родзинок
  • 40 г очищених волоських горіхів
  • 2 ст. л. борошна
  • топлене масло
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Промийте пшенку великою кількістю гарячої води, відкиньте на & nbsp; сито, перекладіть в & nbsp; каструлю, залийте окропом і & nbsp; варіть приблизно 30 & nbsp; хв. Потім відкиньте на & nbsp; сито, обсушити, викладіть крупу в & nbsp; миску. Крок 2 З баранини видаліть всі плівки. Якщо є трохи жиру & nbsp; – залиште його. Подрібніть баранину в & nbsp; фарш, додайте до & nbsp; Пшонка, приправте паприкою і & nbsp; сіллю, перемішайте. Крок 3 З отриманої маси сформуйте невеликі тефтелі, зробіть пальцем в & nbsp; кожному з & nbsp; них поглиблення. Крок 4 Для начинки измельчитечасник і & nbsp; горіхи. Занадто сухе родзинки замочіть в & nbsp; гарячій воді на & nbsp; 15 & nbsp; хв., Відкиньте на & nbsp; сито. Свіжий, м'який родзинки залиште як & nbsp; є. Подрібніть родзинки в & nbsp; блендері в & nbsp; пасту. Крок 5 Цибулю дрібно наріжте і & nbsp; обсмажте в & nbsp; топленому маслі до & nbsp; золотистого кольору, 10 & nbsp; хв. Потім додайте часник і & nbsp; горіхи, смажте ще 1-2 хв. Зніміть з & nbsp; вогню. Крок 6 Цибулю дрібно наріжте і & nbsp; обсмажте в & nbsp; топленому маслі до & nbsp; золотистого кольору, 10 & nbsp; хв. Потім додайте часник і & nbsp; горіхи, смажте ще 1-2 хв. Зніміть з & nbsp; вогню. Крок 7 Приготованою сумішшю нафаршируйте тефтелі і & nbsp; заліпите їх & nbsp; так, щоб начинка не & nbsp; вивалилася, обваляйте в & nbsp; борошні і & nbsp; смажте порціями на & nbsp; середньому вогні в & nbsp; топленому маслі до & nbsp; готовності, повертаючи, приблизно 10 & nbsp; хв. Господині на замітку

До речі
Подавайте тефтелі з & nbsp; теплим овочевим рагу. Ізюм можна замінити чорносливом або іншими сухофруктами & nbsp; & ndash; тільки не & nbsp; забудьте їх & nbsp; дрібно нарізати, а & nbsp; занадто тверді сухофрукти замочити заздалегідь в & nbsp; теплій воді, перед приготуванням відкинути на & nbsp; друшляк і & nbsp; обсушити.

0/5 (0 Reviews)