Безпрограшне рішення для літнього столу & ndash; ковбаски гриль із зеленню! Завдяки вдало підібраному поєднанню трав ковбаски стануть неймовірно ароматними і хвилюючими апетит. Ніхто не встоїть!
Конкурс літніх рецептів ATLANT x Інгредієнти
- фарш м'ясний – 300 г
- цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
- кінза, кріп, петрушка (свіжа або заморожена)
- базилік, майоран, розмарин, шавлія, чабер, орегано, чебрець, м'ята (сушені)
- чорний перець, сіль
- соняшникова олія (для смаження)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шпаги замочити у воді на 30 хв. Подрібнити цибулю. З'єднати цибулю з фаршем (у мене свинина і яловичина; бажано, щоб свинина була з жирком, тоді ковбаски вийдуть соковитіше), додати зелень (у мене заморожена), трави, сіль і перець, перемішати. Крок 2 Дати настоятися 10-15 хв. Сформувати ковбаски. Крок 3 Змастити маслом сковороду і обсмажити ковбаски з 3-х або 4-х сторін. Ковбаски готові, смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!