Соковиті БОЛГАРСЬКИЙ ПЕРЕЦ З м'ясом, кускус І овочами

соковиті БОЛГАРСЬКИЙ ПЕРЕЦ З м'ясом, кускус І овочами

Конкурс літніх рецептів ATLANT x Інгредієнти

  • фарш м'ясний – 300-350г
  • кускус – 30 г
  • перець болгарський – 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • цибуля синій – 0,5 шт.
  • сир – 50 г
  • томатна паста – 1-2 ч. л.
  • естрагон (тархун ) – 1 шт.
  • масло рослинне – 1 з т. л.
  • перець чорний, сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясний фарш обсмажити на олії. У процесі смаження додати нарізану на кубики моркву і синій цибуля. За 5-7 хвилин до готовності додати розведену у воді томатну пасту, кускус, тархун, чорний перець і сіль. Тушкувати під закритою кришкою. Перці розрізати уздовж і витягти насіння. Заповнити їх вийшла начинкою. Викласти на змащене деко і поставити запікатися в розігріту духовку на 30-40 хвилин. За 10-15 хвилин до готовності посипати тертим сиром. Смачного!

0/5 (0 Reviews)