ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками в мультиварці


& nbsp;

& nbsp;

Інгредієнти 500 г яловичини
1 яйце
1 цибулина < br /> 2 ст. л. свіжих хлібних крихт
0,5 пучка петрушки
щіпка мускатного горіха
1 морквина
2 картоплини
500 г цвітної капусти
сіль, перець
свіжа зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками В Мультиварка

Лук очистити, подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Яловичину вимити, обсушити і провернути через м'ясорубку. Додати в фарш яйце, подрібнені цибулю і петрушку, хлібні крихти, сіль, перець і мускатний горіх. Як добре вимісити. Скачати з фаршу 16 невеликих кульок розміром з невеликий волоський горіх. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками В Мультиварка

Включити режим« Мультіповар », встановити температуру 160 ° С, закип'ятити 1 л води, покласти фрикадельки і варити 5 хв. Вийняти шумівкою і відкласти. Крок 4

Морква і картопля очистити і нарізати соломкою, цвітну капусту вимити і розібрати на невеликі суцвіття. Покласти овочі в бульйон з-під фрикадельок, довести до кипіння і готувати 10 хв. Крок 5

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками В Мультиварка

Повернути в суп фрикадельки і довести до кипіння. Подавати з подрібненою свіжою зеленню.

0/5 (0 Reviews)