& nbsp;
Конкурс літніх рецептів ATLANT x Інгредієнти
- Кабачок – 2 кг
- Фарш (свинина + яловичина) – 1 кг
- Бульйон курячий – 0,5 склянки
- Спеції за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кабачки помити, розрізати на кружки , ложечкою вишкребти серцевину, залишити трохи м'якоті, сформувавши таким чином дно у кожного гуртка. Крок 2
На деко налити рослинне масло, викласти кабачки, заповнювати їх фаршем. Фарш приправити чорним перцем, сіллю і приправою спеціально для фаршу. Цього разу у мене був фарш зі свинини і яловичини. 50 на 50. Можна в загальному будь-хто. З баранини або з курки. Крок 3
У кожен кабачок влити трохи бульйону (приблизно чайну ложку) і силіконової пензликом змастити фарш бульйоном (так я запечатую м'ясо і на ньому утворюється приємна золотава скоринка). Готувати в духовці розігрітій до 130 градусів близько 1,5 годин. Господині на замітку
Часто готую це просте, але тим не менш смачне літнє блюдо, особливо, коли настає кабачковий сезон. Мої чоловіки (чоловік і син) із задоволенням готові їсти кабачки в такому виконанні хоч кожен день!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!