КАБАЧКИ, фаршировані м'ясним фаршем


& nbsp;

КАБАЧКИ, фаршировані м'ясним фаршем

Конкурс літніх рецептів ATLANT x Інгредієнти

  • Кабачок – 2 кг
  • Фарш (свинина + яловичина) – 1 кг
  • Бульйон курячий – 0,5 склянки
  • Спеції за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КАБАЧКИ, фаршировані м'ясним фаршем

Кабачки помити, розрізати на кружки , ложечкою вишкребти серцевину, залишити трохи м'якоті, сформувавши таким чином дно у кожного гуртка. Крок 2

КАБАЧКИ, фаршировані м'ясним фаршем

На деко налити рослинне масло, викласти кабачки, заповнювати їх фаршем. Фарш приправити чорним перцем, сіллю і приправою спеціально для фаршу. Цього разу у мене був фарш зі свинини і яловичини. 50 на 50. Можна в загальному будь-хто. З баранини або з курки. Крок 3

КАБАЧКИ, фаршировані м'ясним фаршем

У кожен кабачок влити трохи бульйону (приблизно чайну ложку) і силіконової пензликом змастити фарш бульйоном (так я запечатую м'ясо і на ньому утворюється приємна золотава скоринка). Готувати в духовці розігрітій до 130 градусів близько 1,5 годин. Господині на замітку

Часто готую це просте, але тим не менш смачне літнє блюдо, особливо, коли настає кабачковий сезон. Мої чоловіки (чоловік і син) із задоволенням готові їсти кабачки в такому виконанні хоч кожен день!

0/5 (0 Reviews)