АСТУРІАНСКАЯ фабада

АСТУРІАНСКАЯ фабада

Інгредієнти

  • 1 л бульйону з м'яса з копченостями
  • 400 г готової великої білої квасолі
  • 1 невелика біла цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 70 г хамона серрано
  • 80 г ковбаси чорізо сарта
  • 100 г кров'яної ковбаси
  • 80 г бекону
  • 8 невеликих свинячих пряних ковбасок
  • оливкова олія
  • шафран на кінчику ножа
  • 0,5 ч. л. солодкої паприки
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистити і подрібнити цибуля і часник. Хамон і бекон нарізати невеликими кубиками, чорізо і кров'яну ковбасу – кружальцями. У каструлі з товстим дном розігріти трохи олії, покласти цибулю і часник, обсмажити, помішуючи, до м'якості, покласти хамон, чорізо і квасоля, обсмажувати, помішуючи, 3-4 хв. Крок 2 Окремо обсмажити ковбаски, бекон і кров'яну ковбасу, покласти в каструлю. Влити бульйон, довести до кипіння. Приправити паприкою і шафраном, посолити, варити 5 хв.
Подавати дуже гарячою. Господині на замітку

В фабада (дуже важливо розуміти, що це не суп, а рагу!) Можна використовувати найрізноманітніші варіанти м'ясних делікатесів & ndash; на ваш погляд. Але то, без чого, мабуть, не можна обійтися, & ndash; це бекон і кров'яна ковбаса.

0/5 (0 Reviews)