КИСЛО-СЛАДКИЕ Свинячі РЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

До складу рецепта входить оцет. Я тут не добавляла.Может бути кому то подобається по-кислі, це вже як кому подобається.

 КИСЛО-СЛАДКИЕ Свинячі РЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

Конкурс рецептів Містраль & quot; Рецепти новорічної ночі & quot; x Інгредієнти

  • 1,75 кг свинячих ребер
  • 80 мл соєвого соусу
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 125 г коричневого цукру Містраль

  • 125 мл червоного вина
  • 1 солодкий перець
  • 1 ст. л. натертого імбиру
  • 180 г шматочків ананаса
  • 2 ч. л. крохмалю
  • 2 ст. л. води
  • 5 ст. л. оцту

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КИСЛО-СЛАДКИЕ свинячі рЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

Наріжте свинячі ребра. Крок 2

КИСЛО-СЛАДКИЕ Свинячі РЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

Запікайте ребра 1ч. 30 хв. в попередньо розігрітій духовці до 160 ° С (до золотистої скоринки). Крок 3

КИСЛО-СЛАДКИЕ Свинячі РЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

Змішайте соєвий соус, цукор, вино, перець у великій каструлі і доведіть до кипіння. Крок 4

КИСЛО-СЛАДКИЕ Свинячі РЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

Додайте в соус імбир і шматочки ананаса. Розчиніть крохмаль в холодній воді, додайте до соусу, і як тільки він загусне зніміть з вогню. Крок 5

КИСЛО-СЛАДКИЕ Свинячі РЕБРА ПО-КИТАЙСЬКИ

Полийте соусом ребра і подавайте до столу. “До складу рецепта входить оцет. Я тут не додавала. Може бути кому то подобається по-кислі, це вже як кому подобається.”

0/5 (0 Reviews)