Свинячої шийки – БАРБЕКЮ

свинячої шийки - БАРБЕКЮ

Інгредієнти < ul>

  • свиняча шийка – 2,5 кг
  • корінь імбиру – 5 см
  • 3 зубчики часнику
  • цедра 1 апельсина
  • 4 зірочки бадьяна
  • 2 палички кориці
  • 1 ст.л. солі
  • 0,5 склянки темного соєвого соусу
  • по 1 ст.л. запашного і чорного перцю горошком
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Цілий шматок шийки покласти у велику каструлю. Залити холодною водою так, щоб м'ясо було покрито на 3 пальці. Вийняти м'ясо. Покласти в воду нарізаний часточками корінь імбиру, роздавлені зубчики часнику, цедру апельсина, бадьян, палички кориці, запашний і чорний перець горошком. Довести до кипіння, влити соєвий соус. Покласти м'ясо в каструлю, закрити кришкою. Варити 1 годину на мінімальному вогні. Крок 2 Вийняти м'ясо, нарізати товстими (2,5-3 см) скибками, змастити олією і швидко запекти на решітці барбекю до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавати з овочами-гриль.

    0/5 (0 Reviews)