Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Цілий шматок шийки покласти у велику каструлю. Залити холодною водою так, щоб м'ясо було покрито на 3 пальці. Вийняти м'ясо. Покласти в воду нарізаний часточками корінь імбиру, роздавлені зубчики часнику, цедру апельсина, бадьян, палички кориці, запашний і чорний перець горошком. Довести до кипіння, влити соєвий соус. Покласти м'ясо в каструлю, закрити кришкою. Варити 1 годину на мінімальному вогні. Крок 2 Вийняти м'ясо, нарізати товстими (2,5-3 см) скибками, змастити олією і швидко запекти на решітці барбекю до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавати з овочами-гриль.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!