Інгредієнти
- соус соєвий – 4 ст. л.
- стебло цибулі-порею – 1 шт.
- сіль – за смаком
- часник – 1 зубчик
- бульйон курячий – 1,5 л
- гриби шиітаке – 5 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- свіжий корінь імбиру – 2 см
- морква середнього розміру – 1 шт.
- рисове вино – 4 ч. л.
- філе свинини – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Морква і часник очистити, цибулю-порей і гриби промити. Моркву і цибулю-порей нашаткувати, часник нарізати тонкими скибочками. Імбир очистити і натерти на тертці. М'ясо вимити, нарізати тонкими смужками і обсмажити в каструлі з розігрітим маслом, 4 хв. Крок 2
Додати овочі, гриби і імбир, посолити за смаком. Крок 3
Влити гарячий бульйон, довести до кипіння і варити 5 хв. Додати перець, вино і соєвий соус. Знову довести до кипіння, зняти з вогню. Накрити каструлю кришкою і дати постояти 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!