Інгредієнти
- картопля – 800 г
- червоні цибулини – 2 шт.
- червоне яблуко – 1 шт.
- білий винний оцет – 1 ст. л.
- щіпка цукру
- варено-копчена грудинка – 150 г
- сік лимонний – 1 ст. л.
- нарізаний кріп – 1 ст. л.
- огірок – 1 шт.
- сіль, білий мелений перець – за смаком
- майонез – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картоплю відварити в мундирі, 20 хв., очистити і нарізати кружальцями. Грудинку нарізати смужками і обсмажити на сухій розігрітій сковороді до хрускоту. Полити картопля витопити жиром. Крок 2
Яблука і огірок нарізати кубиками, цибулю – кільцями. Скропити яблука лимонним соком. Змішати картоплю, цибулю, огірок, яблука і грудинку. Крок 3
Майонез збити з оцтом, цукром, сіллю і перцем. Полити салат. Зверху посипати кропом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!