ШВЕДСЬКА КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

ШВЕДСЬКА КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Інгредієнти

  • картопля – 800 г
  • червоні цибулини – 2 шт.
  • червоне яблуко – 1 шт.
  • білий винний оцет – 1 ст. л.
  • щіпка цукру
  • варено-копчена грудинка – 150 г
  • сік лимонний – 1 ст. л.
  • нарізаний кріп – 1 ст. л.
  • огірок – 1 шт.
  • сіль, білий мелений перець – за смаком
  • майонез – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ШВЕДСЬКА КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Картоплю відварити в мундирі, 20 хв., очистити і нарізати кружальцями. Грудинку нарізати смужками і обсмажити на сухій розігрітій сковороді до хрускоту. Полити картопля витопити жиром. Крок 2

ШВЕДСЬКА КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Яблука і огірок нарізати кубиками, цибулю – кільцями. Скропити яблука лимонним соком. Змішати картоплю, цибулю, огірок, яблука і грудинку. Крок 3

Майонез збити з оцтом, цукром, сіллю і перцем. Полити салат. Зверху посипати кропом.

0/5 (0 Reviews)