ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • брокколі – 200 г
  • зелена квасоля – 150 г
  • горішки кедрові – 2 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • соєвий соус/соус сукияки – 1 ст. л.
  • масло оливкове – 3 ст. л.
  • фунчоза – 50 г
  • філе свинини – 250 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> стебло цибулі-порею, тільки біла частина – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ

Фунчозу замочити в окропі на 10 хв., потім промити. Брокколі розібрати на суцвіття. Квасоля нарізати шматочками. Відварити овочі в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Крок 2

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ

Свинину нарізати тонкими смужками, порей – півкільцями, часник подрібнити. Крок 3

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ

Обсмажити м'ясо в розігрітій олії, 4 хв. Додати горішки, часник, порей. Готувати 7 хв. Додати соєвий соус і фунчозу, прогріти, 1 хв. Змішати з брокколі і квасолею.

0/5 (0 Reviews)