Інгредієнти
- брокколі – 200 г
- зелена квасоля – 150 г
- горішки кедрові – 2 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- соєвий соус/соус сукияки – 1 ст. л.
- масло оливкове – 3 ст. л.
- фунчоза – 50 г
- філе свинини – 250 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> стебло цибулі-порею, тільки біла частина – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Фунчозу замочити в окропі на 10 хв., потім промити. Брокколі розібрати на суцвіття. Квасоля нарізати шматочками. Відварити овочі в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Крок 2
Свинину нарізати тонкими смужками, порей – півкільцями, часник подрібнити. Крок 3
Обсмажити м'ясо в розігрітій олії, 4 хв. Додати горішки, часник, порей. Готувати 7 хв. Додати соєвий соус і фунчозу, прогріти, 1 хв. Змішати з брокколі і квасолею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!