Суп з сочевиці СО свинячі реберця

Суп з сочевиці СО свинячі реберця

Інгредієнти

  • петрушка – 1 пучок
  • картопля – 3 шт.
  • помідор середнього розміру – 2 шт.
  • зелена сочевиця – 150 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком

  • свинина (реберця) – 600 г
  • гострий зелений перчик – 0,5 шт.
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • часник – 3 зубчики
  • черешки селери – 2 шт.
  • стебло цибулі-порею – 1 шт.
  • лист лавровий – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Суп з сочевиці зі свинячим реберця

Чечевицю добре промити в 2-3 водах. Крок 2

Суп з сочевиці зі свинячим реберця

Реберця вимити і нарізати секціями по 1 ребру. Розігріти в сотейнику половину рослинного масла і обсмажити реберця протягом 10 хв. Перекласти в каструлю, влити 1,5 л води, довести до кипіння і варити 20 хв. Крок 3

Суп з сочевиці зі свинячим реберця

Картопля і часник очистити. Лукпорей, селера і перець вимити. З перчика видалити серцевину. Картоплю нарізати великими часточками, білу частину цибулі-порею – півкільцями, селера – тонкими скибочками. Перчик і часник подрібнити. У сотейнику розігріти олію, покласти цибулю-порей і смажити, помішуючи, 6-7 хв. Додати картоплю, селеру, перець і часник. Готувати на середньому вогні 5 хв. Крок 4

Суп з сочевиці зі свинячим реберця

Перекласти вміст сотейника в киплячий бульйон і варити 6 хв. Помідори нарізати кубиками і разом з лавровим листом покласти в суп. Крок 5

Додати в каструлю сочевицю, варити 30 хв. Крок 6

Покласти дрібно нашатковану петрушку, накрити кришкою. Зняти з вогню, видалити лавровий лист і дати настоятися 20 хв.

0/5 (0 Reviews)