Інгредієнти
- петрушка – 1 пучок
- картопля – 3 шт.
- помідор середнього розміру – 2 шт.
- зелена сочевиця – 150 г
- свинина (реберця) – 600 г
- гострий зелений перчик – 0,5 шт.
- масло рослинне – 4 ст. л.
- часник – 3 зубчики
- черешки селери – 2 шт.
- стебло цибулі-порею – 1 шт.
- лист лавровий – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Чечевицю добре промити в 2-3 водах. Крок 2
Реберця вимити і нарізати секціями по 1 ребру. Розігріти в сотейнику половину рослинного масла і обсмажити реберця протягом 10 хв. Перекласти в каструлю, влити 1,5 л води, довести до кипіння і варити 20 хв. Крок 3
Картопля і часник очистити. Лукпорей, селера і перець вимити. З перчика видалити серцевину. Картоплю нарізати великими часточками, білу частину цибулі-порею – півкільцями, селера – тонкими скибочками. Перчик і часник подрібнити. У сотейнику розігріти олію, покласти цибулю-порей і смажити, помішуючи, 6-7 хв. Додати картоплю, селеру, перець і часник. Готувати на середньому вогні 5 хв. Крок 4
Перекласти вміст сотейника в киплячий бульйон і варити 6 хв. Помідори нарізати кубиками і разом з лавровим листом покласти в суп. Крок 5
Додати в каструлю сочевицю, варити 30 хв. Крок 6
Покласти дрібно нашатковану петрушку, накрити кришкою. Зняти з вогню, видалити лавровий лист і дати настоятися 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!