НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Інгредієнти

  • картопля – 500 г
  • скибочки бекону – 6 шт.
  • огірки мариновані – 2 шт.
  • червона цибулина – 1 шт.
  • бульйон курячий – 2 ст. л.
  • часник – 1 зубчик
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • грубозерниста гірчиця – 0,5 ст. л.
  • білий винний оцет – 2 ст. л.
  • петрушка – 4 гілочки
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Картопля очистити, покласти в гарячу підсолену воду і варити до готовності. Крок 2

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Лук і часник очистити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник – скибочками, мариновані огірочки – маленькими кубиками. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю і часник, 6-7 хв., Перекласти в миску. Крок 3

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

З каструлі з картоплею злити воду. Злегка розім'яти картоплю виделкою і, не охолоджуючи, змішати з огірками, обсмаженою цибулею і часником. Дати картопляної маси повністю охолонути. Крок 4

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Розігріти сковороду, на якій смажився цибулю, і обсмажити бекон, 7 хв. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався надлишок жиру. Нарізати бекон шматочками. Крок 5

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Збити в невеликої ємності оливкова олія, оцет, курячий бульйон і гірчицю. Картопляну масу викласти в миску і змішати з беконом. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 6

НІМЕЦЬКИЙ КАРТОПЛЯНИЙ САЛАТ

Петрушку промити, обсушити і дрібно нарізати. Полити заправкою салат, перемішати і посипати петрушкою.

0/5 (0 Reviews)