Інгредієнти
- картопля – 500 г
- скибочки бекону – 6 шт.
- огірки мариновані – 2 шт.
- червона цибулина – 1 шт.
- бульйон курячий – 2 ст. л.
- часник – 1 зубчик
- масло оливкове – 2 ст. л.
- грубозерниста гірчиця – 0,5 ст. л.
- білий винний оцет – 2 ст. л.
- петрушка – 4 гілочки
- масло рослинне – 1 ст. л.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля очистити, покласти в гарячу підсолену воду і варити до готовності. Крок 2
Лук і часник очистити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник – скибочками, мариновані огірочки – маленькими кубиками. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю і часник, 6-7 хв., Перекласти в миску. Крок 3
З каструлі з картоплею злити воду. Злегка розім'яти картоплю виделкою і, не охолоджуючи, змішати з огірками, обсмаженою цибулею і часником. Дати картопляної маси повністю охолонути. Крок 4
Розігріти сковороду, на якій смажився цибулю, і обсмажити бекон, 7 хв. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався надлишок жиру. Нарізати бекон шматочками. Крок 5
Збити в невеликої ємності оливкова олія, оцет, курячий бульйон і гірчицю. Картопляну масу викласти в миску і змішати з беконом. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 6
Петрушку промити, обсушити і дрібно нарізати. Полити заправкою салат, перемішати і посипати петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!