Свинячі САРДЕЛЬКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Свинячі САРДЕЛЬКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Інгредієнти

  • червоне сухе вино – 75 мл
  • протерта м'якоть томатів – 500 г
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • свинячі сардельки – 8 шт.
  • червона цибулина – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • сіль – за смаком
  • насіння фенхелю – 2 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Свинячі САРДЕЛЬКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Лук і часник очистити, подрібнити, обсмажити в сотейнику в 1 ст. л. розігрітого масла, 8 хв. Перекласти в миску. Сардельки нарізати кружальцями. Додати в сотейник, де готувався цибулю, масло, що залишилося і сардельки. Обсмажувати, періодично помішуючи, до утворення коричневої скоринки. Крок 2

Свинячі САРДЕЛЬКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Додати насіння фенхелю, перемішати і готувати ще 2 хв. Повернути в сотейник лук і часник, влити вино і готувати, поки воно повністю не випарується. Крок 3

Свинячі САРДЕЛЬКИ В ТОМАТНОМУ соусі

Додати протерті томати, посолити за смаком, накрити кришкою. Готувати 5 хв.

0/5 (0 Reviews)