Інгредієнти
- червоне сухе вино – 75 мл
- протерта м'якоть томатів – 500 г
- масло рослинне – 3 ст. л.
- свинячі сардельки – 8 шт.
- червона цибулина – 1 шт.
- часник – 1 зубчик
- сіль – за смаком
- насіння фенхелю – 2 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити, подрібнити, обсмажити в сотейнику в 1 ст. л. розігрітого масла, 8 хв. Перекласти в миску. Сардельки нарізати кружальцями. Додати в сотейник, де готувався цибулю, масло, що залишилося і сардельки. Обсмажувати, періодично помішуючи, до утворення коричневої скоринки. Крок 2
Додати насіння фенхелю, перемішати і готувати ще 2 хв. Повернути в сотейник лук і часник, влити вино і готувати, поки воно повністю не випарується. Крок 3
Додати протерті томати, посолити за смаком, накрити кришкою. Готувати 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!