СМАЖЕНА СВИНИНА З ГРИБАМИ

СМАЖЕНА СВИНИНА З ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • свиняче філе – 650 г
  • сметана – 200 г
  • шпик – 100 г
  • сіль – за смаком
  • помідор середнього розміру – 2 шт.
  • цибуля дрібний – 2 шт.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • щіпка орегано
  • гливи – 250 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СМАЖЕНА СВИНИНА З ГРИБАМИ

Лук очистити. Помідори і гриби вимити. Нарізати цибулю, шпик, помідори і гриби невеликими шматочками. Крок 2

СМАЖЕНА СВИНИНА З ГРИБАМИ

М'ясо нарізати тонкими скибочками. Обсмажити шпик в розігрітому в сотейнику олії, 3 хв. Покласти м'ясо і готувати, по 5 хв. з кожного боку. Перекласти в миску. Шпик видалити. Крок 3

СМАЖЕНА СВИНИНА З ГРИБАМИ

тому ж сотейнику обсмажити цибулю, 6 хв. Покласти помідори, гриби і орегано. Готувати 6 хв. Додати сметану, обсмажене м'ясо, сіль і перець, тушкувати під кришкою 7 хв. При подачі на стіл можна посипати свіжою зеленню.

0/5 (0 Reviews)