СВИНИНА З МОЛОДИЙ КАПУСТОЮ

СВИНИНА З МОЛОДИЙ КАПУСТОЮ

Інгредієнти

  • масло вершкове – 100 г
  • лимон – 0,5 шт.
  • свиняча вирізка – 1 кг
  • цибуля дрібний – 2 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • сіль – за смаком
  • сіль – за смаком
  • лист лавровий – 3 шт.
  • масло рослинне – за смаком
  • часник – 4 зубчики
  • невеликі качани молодої капусти – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Зрізати з м'яса зайвий жир. Потім свинину вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, змастити олією. Помістити в форму для запікання, скропити соком лимона і поставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 1 год 15 хв. Крок 2

СВИНИНА З МОЛОДИЙ КАПУСТОЮ

Вийняти форму з м'ясом з духовки, посипати листочками з 1 гілочки чебрецю, накрити листом фольги і дати постояти 30 хв. Крок 3

СВИНИНА З МОЛОДИЙ КАПУСТОЮ

Тим часом приготувати гарнір. Цибулю і часник очистити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник – скибочками. З капусти зняти верхні листки. Розрізати кожен качан на 4 поздовжні частини. Качани не видаляти. Крок 4

СВИНИНА З МОЛОДИЙ КАПУСТОЮ

Розігріти в сковороді половину вершкового масла. Покласти цибулю і залишилися листочки чебрецю. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Перекласти цибулю шумівкою на блюдо. Крок 5

Додати в сотейник 1 ст. л. рослинного масла, покласти капусту зрізом вниз і готувати 4 хв. Перевернути на іншу сторону і готувати ще 4 хв. Повернути в сотейник з капустою цибулю, додати часник, лаврове листя і вершкове масло. Накрити і готувати на невеликому вогні 10 хв. Свинину нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см. Додати в сотейник до капусти. На невеликому вогні прогріти до потрібної температури.

0/5 (0 Reviews)