Інгредієнти
- масло вершкове – 100 г
- лимон – 0,5 шт.
- свиняча вирізка – 1 кг
- цибуля дрібний – 2 шт.
- чебрець – 2 гілочки
- сіль – за смаком
- сіль – за смаком
- лист лавровий – 3 шт.
- масло рослинне – за смаком
- часник – 4 зубчики
- невеликі качани молодої капусти – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зрізати з м'яса зайвий жир. Потім свинину вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, змастити олією. Помістити в форму для запікання, скропити соком лимона і поставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 1 год 15 хв. Крок 2
Вийняти форму з м'ясом з духовки, посипати листочками з 1 гілочки чебрецю, накрити листом фольги і дати постояти 30 хв. Крок 3
Тим часом приготувати гарнір. Цибулю і часник очистити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, часник – скибочками. З капусти зняти верхні листки. Розрізати кожен качан на 4 поздовжні частини. Качани не видаляти. Крок 4
Розігріти в сковороді половину вершкового масла. Покласти цибулю і залишилися листочки чебрецю. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Перекласти цибулю шумівкою на блюдо. Крок 5
Додати в сотейник 1 ст. л. рослинного масла, покласти капусту зрізом вниз і готувати 4 хв. Перевернути на іншу сторону і готувати ще 4 хв. Повернути в сотейник з капустою цибулю, додати часник, лаврове листя і вершкове масло. Накрити і готувати на невеликому вогні 10 хв. Свинину нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см. Додати в сотейник до капусти. На невеликому вогні прогріти до потрібної температури.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!