М'ясний ПОШИТТЯ З ГРИБАМИ

М'ясний ПОШИТТЯ З ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • часник – 4 зубчики
  • борошно – 500 г
  • варення з червоної смородини – 50 г
  • горіх мускатний
  • копчене сало – 100 г
  • печериці – 8 шт.
  • яйце – 3 шт.
  • масло вершкове – 250 г
  • шматки черствого білого хліба – 3 шт.
  • цибуля дрібний – 3 шт.
  • коньяк (або бренді) – 2 ст. л.
  • нарізана петрушка – 2 ст. л.
  • свинина (шийна частина) – 150 г
  • яйце (жовток) – 1 шт.
  • щіпка меленої гвоздики
  • портвейн – 2 ст. л.
  • яловича печінка – 150 г
  • курка (філе) – 700 г
  • молоко – 4 ст. л.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясний ПОШИТТЯ З ГРИБАМИ

Розтерти в мисці вершкове масло з 2 яйцями і сіллю, влити 2 ст. л. води. Поступово просіяти в миску борошно і замісити тісто. Скачати його в кулю, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2

М'ясний ПОШИТТЯ З ГРИБАМИ

Хліб замочити в молоці. Цибулю і часник очистити, крупно нарізати. Курку, свинину, печінку і гриби вимити, обсушити, нарізати разом з салом великими шматками і пропустити через м'ясорубку. Хліб віджати, покласти в фарш разом з цибулею і часником і ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати залишився яйце, коньяк, прянощі, петрушку, сіль і перець, ретельно перемішати. Крок 3

На присипаному борошном столі розкачати 2/3 тесту в тонкий пласт. Крок 4

М'ясний ПОШИТТЯ З ГРИБАМИ

Змастити прямокутну форму маслом. Застелити тестом дно і боки форми, викласти в неї фарш. Крок 5

М'ясний ПОШИТТЯ З ГРИБАМИ

Розігріти духовку до 200 & deg; C. Розкачати тісто, накрити їм фарш і защипнути краю. В середині зробити невеликий отвір, вставити в нього трубочку з паперу. Змастити поверхню паштету жовтком і запікати приблизно 1 ч. Крок 6

М'ясний ПОШИТТЯ з ГРИБАМИ

Вийняти паштет з духовки і дати трохи охолонути. Варення і портвейн помістити в сотейник і, розмішуючи, нагріти на маленькому вогні. Зняти з вогню і залити через отвір усередину паштету. Дати повністю охолонути і прибрати на ніч у холодильник.

0/5 (0 Reviews)