& laquo; Бантики в зелений горошок & raquo ;, точніше горошок в бантиках, & ndash; це яскраве симпатичне блюдо підніме настрій кому завгодно. Тільки не замінюйте свіжий горошок на консервований & ndash; смак у нього зовсім не той, краще візьміть заморожений. А замість бантиків можете використовувати іншу улюблену вашою дитиною пасту & ndash; Зараз у продажу зустрічаються і машинки, і лялечки, і цілий зоопарк в одному пакеті!
Інгредієнти
- 200 г пасти фарфалле (бантики)
- 1 стебло цибулі-порею (тільки біла частина)
- 150 г вареної шинки
- 1 середній цукіні
- 1 склянку свіжого або замороженого зеленого горошку
- 1/2 склянки тертого твердого сиру
- 150 мл вершків жирністю 20-22%
- 60 г вершкового масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Відваріть пасту у великій кількості підсоленої киплячої води відповідно до інструкції на упаковці. Поки паста вариться, шинку наріжте смужками і підрум'яньте на сухій сковороді з антипригарним покриттям. Порей розрізати уздовж і добре промийте від піску, потім подрібніть. Цукіні наріжте тонкими скибочками, близько 5 мм завтовшки. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажте в ньому цибулю на середньому вогні, приблизно 3 хв., Потім додайте цукіні і горошок, посоліть, перемішайте і готуйте ще 7-10 хв. Прогрійте вершки, додайте в них тертий сир і ретельно розмішайте. Отриману суміш влийте в овочі, додайте в соус шинку, прогрійте, 2-3 хв. Готову пасту відкиньте на друшляк і покладіть в сковороду з соусом. Перемішайте і подавайте негайно. Господині на замітку
До речі
Ви можете замінити твердий сир (типу пармезану або швейцарського) на свіжий сир фета & ndash; його необхідно збити віночком разом з вершками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!