Баранов відбивна з яблучним соусом

баранів відбивна з & nbsp; яблучним соусом

Інгредієнти

  • 12-18 баранячих відбивних на кісточці
  • 2 ст. л. насіння зіри
  • 2 ч. л. насіння коріандру
  • 0,5 ч. л. чорного перцю горошком
  • сіль
  • рослинне масло для смаження

для яблучного соусу:

  • 4 великих яблука Гренні Сміт
  • 100 мл освітленого яблучного соку
  • 1 лимон
  • 4 зубчики часнику
  • 1 маленький пучок петрушки
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ст. л. будь-якого горіхового масла
  • соус табаско
  • сіль, мелений білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для соусу з ретельно вимитого щіткою лимона зніміть дрібної теркою цедру, вичавіть сік. Крок 2

баранів відбивна з & nbsp; яблучним соусом

Яблука очистити, нарізати великими часточками, збризніть лимонним соком, приправити сіллю і перцем. Покладіть яблука і неочищені зубчики часнику на змащену маслом часту грати. Дуже швидко, часто перевертаючи, обсмажити яблука з часником на розгорається вугіллі. Покладіть в блендер (часник очистіть). Крок 3

баранів відбивна з & nbsp; яблучним соусом

Дрібно порубати петрушку, покладіть в блендер. Додайте всі інші інгредієнти соусу, включаючи лимонну цедру і лимонний сік, вливши табаско за смаком. Збийте соус до однорідності, охолодіть, 1 ч. Крок 4

баранів відбивна з & nbsp; яблучним соусом

Для м'яса в невелику сковорідку насипте зиру, коріандр і чорний перець, обсмажуйте на середньому вогні, струшуючи, 2-3 хв. Злегка остудіть, потовчіть спеції в ступці, додавши сіль. Крок 5

баранів відбивна з & nbsp; яблучним соусом

Натріть баранячі відбивні сумішшю спецій і оливковою олією. Дайте їм полежати під плівкою при кімнатній температурі приблизно 30 хв. Крок 6

баранів відбивна з & nbsp; яблучним соусом

Для м'яса вугілля повинні гарненько прогоріти і затягнута білим попелом. Прогрійте грати і змастіть її рослинним маслом. Викладіть відбивні на решітку, смажте по 5-6 хв. з кожного боку для середньої прожарювання. Подавайте відбивні дуже гарячими, з холодним яблучним соусом.

0/5 (0 Reviews)