Інгредієнти
- 12-18 баранячих відбивних на кісточці
- 2 ст. л. насіння зіри
- 2 ч. л. насіння коріандру
- 0,5 ч. л. чорного перцю горошком
- сіль
- рослинне масло для смаження
для яблучного соусу:
- 4 великих яблука Гренні Сміт
- 100 мл освітленого яблучного соку
- 1 лимон
- 4 зубчики часнику
- 1 маленький пучок петрушки
- 1 ст. л. меду
- 1 ст. л. будь-якого горіхового масла
- соус табаско
- сіль, мелений білий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для соусу з ретельно вимитого щіткою лимона зніміть дрібної теркою цедру, вичавіть сік. Крок 2
Яблука очистити, нарізати великими часточками, збризніть лимонним соком, приправити сіллю і перцем. Покладіть яблука і неочищені зубчики часнику на змащену маслом часту грати. Дуже швидко, часто перевертаючи, обсмажити яблука з часником на розгорається вугіллі. Покладіть в блендер (часник очистіть). Крок 3
Дрібно порубати петрушку, покладіть в блендер. Додайте всі інші інгредієнти соусу, включаючи лимонну цедру і лимонний сік, вливши табаско за смаком. Збийте соус до однорідності, охолодіть, 1 ч. Крок 4
Для м'яса в невелику сковорідку насипте зиру, коріандр і чорний перець, обсмажуйте на середньому вогні, струшуючи, 2-3 хв. Злегка остудіть, потовчіть спеції в ступці, додавши сіль. Крок 5
Натріть баранячі відбивні сумішшю спецій і оливковою олією. Дайте їм полежати під плівкою при кімнатній температурі приблизно 30 хв. Крок 6
Для м'яса вугілля повинні гарненько прогоріти і затягнута білим попелом. Прогрійте грати і змастіть її рослинним маслом. Викладіть відбивні на решітку, смажте по 5-6 хв. з кожного боку для середньої прожарювання. Подавайте відбивні дуже гарячими, з холодним яблучним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!