Відбивні з соусом АГРОДОЛЬЧЕ

відбивна з & nbsp; соусом АГРОДОЛЬЧЕ

Інгредієнти

  • 4 свинячі відбивні на кісточці
  • 4 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. меду
  • 70 мл бальзамічного оцту
  • оливкова олія
  • 1 гілочка розмарину
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Зачистіть кінець кісточки на кожній відбивної: спочатку зріжте м'якоть, а потім поскоблите кісточку, щоб вона була абсолютно чистою. Приправте відбивні сіллю і перцем, полийте оливковою олією, залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 2

відбивна з & nbsp; соусом АГРОДОЛЬЧЕ

Для соусу змішайте мед і оцет в маленькій каструльці. Поставте на невеликий вогонь і прогрівайте до розчинення меду. Додайте вогонь, випарьте до 4 ст. л. Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і розрізану на 4 частини гілочку розмарину, дайте настоятися, 20 хв. Крок 3

відбивна з & nbsp; соусом АГРОДОЛЬЧЕ

Обсмажте відбивні на решітці над вугіллям або на сковороді-гриль, часто перевертаючи і змащуючи соусом агродольче, 12-15 хв. Що залишився соус подайте до відбивних окремо.

0/5 (0 Reviews)