Духів СВИНИНА з картоплею І ЗЕЛЕННЮ

духів СВИНИНА з картоплею І ЗЕЛЕННЮ

Інгредієнти

  • Свинячі відбивні – 4 шт
  • Чебрець – 2 гілочки
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Оливкова олія – ​​50 мл
  • Молода картопля – 800 г
  • Лук-шалот – 300 г
  • Велика морська сіль
  • Перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1 Відбивні вимити. Гілочки чебрецю і розмарину розтерти, перемішати з оливковою олією, сіллю і перцем. Натерти м'ясо пряним маслом і прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2 Духовку розігріти до 200 градусів. Картопля розрізати навпіл або на четвертинки. Лук порубати. Змастити вершковим маслом форму і укласти в неї картоплю і цибулю і посолити. Запікати 25 хв. Крок 3 Відбивні вийняти з холодильника і викласти на картоплю з цибулею. Запікати в духовці ще 20 хв, до появи золотистої скоринки.

0/5 (0 Reviews)