Інгредієнти
- 4 свинячі котлети на кісточці товщиною 2-2,5 см
- 2 яйця
- 1 стакан панірувальних сухарів
- 3 ст. л. тертого пармезану
- 175 г топленого масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Промокніть котлети паперовим рушником, щоб вони стали сухими. Розбийте яйця в глибоку тарілку і злегка збийте. В іншу тарілку насипте сухарі і натертий пармезан, перемішайте. Крок 2
Умочіть котлету в яйце, дайте стекти зайвому, умочіть в сухарі з усіх боків. Злегка потрясіть. Перекладіть котлети на блюдо і поставте в холодильник мінімум на 30 хв. – панірування буде краще триматися. Крок 3
Покладіть половину топленого масла в широку сковороду і розігрійте на середньому вогні. Покладіть дві котлети і смажте до золотистого кольору 6 хв. Переверніть на іншу сторону і смажте ще 6 хв. Перекладіть котлети на тарілку, застелену паперовими рушниками, посоліть і поперчіть. Посмажте залишилися котлети і подавайте з часточкою лимона.
Якщо присипати м’ясо тонким шаром борошна, панірування буде триматися краще.
Господині на замітку
Ця страва припаде до душі тим, хто любить соковите м’ясо в хрусткої золотистої паніровці. Щоб хрустка скоринка вийшла чудовою, потрібно знати маленькі секрети. Чи не соліть м’ясо перед паніруванням – краще додайте до сухарів трохи натертого сиру. Покладіть м’ясо в гаряче масло і не чіпайте його: перевертати потрібно тільки один раз.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!