Котлета зі свинини на кісточці по-міланськи

Інгредієнти

  • 4 свинячі котлети на кісточці товщиною 2-2,5 см
  • 2 яйця
  • 1 стакан панірувальних сухарів
  • 3 ст. л. тертого пармезану
  • 175 г топленого масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 свинячого КОТЛЕТА На кісточка по-міланськи

Промокніть котлети паперовим рушником, щоб вони стали сухими. Розбийте яйця в глибоку тарілку і злегка збийте. В іншу тарілку насипте сухарі і натертий пармезан, перемішайте. Крок 2

свинячого КОТЛЕТА На кісточка ПО -МІЛАНСКІ

Умочіть котлету в яйце, дайте стекти зайвому, умочіть в сухарі з усіх боків. Злегка потрясіть. Перекладіть котлети на блюдо і поставте в холодильник мінімум на 30 хв. – панірування буде краще триматися. Крок 3

свинячого КОТЛЕТА На кісточка ПО -МІЛАНСКІ

Покладіть половину топленого масла в широку сковороду і розігрійте на середньому вогні. Покладіть дві котлети і смажте до золотистого кольору 6 хв. Переверніть на іншу сторону і смажте ще 6 хв. Перекладіть котлети на тарілку, застелену паперовими рушниками, посоліть і поперчіть. Посмажте залишилися котлети і подавайте з часточкою лимона.

Якщо присипати м’ясо тонким шаром борошна, панірування буде триматися краще.

Господині на замітку

Ця страва припаде до душі тим, хто любить соковите м’ясо в хрусткої золотистої паніровці. Щоб хрустка скоринка вийшла чудовою, потрібно знати маленькі секрети. Чи не соліть м’ясо перед паніруванням – краще додайте до сухарів трохи натертого сиру. Покладіть м’ясо в гаряче масло і не чіпайте його: перевертати потрібно тільки один раз.

5/5 (2 Reviews)