Відбивні з пряними сочевиці

відбивні з пряними сочевиці

Інгредієнти

  • 4 шматки свинячої корейки без кістки
  • 300 г абрикосів, консервованих у власному соку
  • 1/2 склянки курячого бульйону
  • 4 ч. л. діжонськой гірчиці
  • оливкова олія
  • сіль і мелений чорний перець

Для гарніру:

  • 450 г зеленої сочевиці
  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 см кореня імбиру
  • 5 гвоздичек
  • 2 лаврові листки
  • 2 ст. л. каррі
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

відбивні з пряними сочевиці

Розігрійте духовку до 180 ° С. Змастіть форму для запікання оливковою олією. Приправте свинячі відбивні з обох сторін сіллю і перцем. Покладіть абрикоси в блендер і подрібніть в пюре – у вас повинно вийти близько склянки. Крок 2

відбивні з пряними сочевиці

Нагрійте оливкову олію у важкій сковороді і обсмажте відбивні, по 3 хв. з кожного боку. Покладіть свинячі відбивні в форму і поставте в розігріту духовку на 8-10 хв. У сковороду, де смажилися відбивні, налийте курячий бульйон і підігрійте, зскрібаючи лопаткою з дна залишки соків. Уварите рідина наполовину. Додайте абрикосове пюре і готуйте 2-3 хв., Потім додайте гірчицю. Покладіть в соус відбивні і прогрійте разом, 2 хв. Крок 3

відбивні з пряними сочевиці

Розігрійте в сотейнику оливкову олію і обсмажте дрібно порізаними цибулю, часник і імбир до золотистого кольору. Додайте каррі і смажте 1 хв. Покладіть інші спеції, влийте в сотейник 1 л гарячої води, доведіть до кипіння і додайте сочевицю. Варіть на середньому вогні до м'якості сочевиці, 30 хв. В кінці приготування посоліть.

Для цієї страви зручно використовувати сочевицю в пакетиках. Відваріть її до готовності, змішайте з оливковою олією і спеціями.

0/5 (0 Reviews)