Інгредієнти
- 4 шматки свинячої корейки без кістки
- 300 г абрикосів, консервованих у власному соку
- 1/2 склянки курячого бульйону
- 4 ч. л. діжонськой гірчиці
- оливкова олія
- сіль і мелений чорний перець
Для гарніру:
- 450 г зеленої сочевиці
- 1 середня цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 см кореня імбиру
- 5 гвоздичек
- 2 лаврові листки
- 2 ст. л. каррі
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 180 ° С. Змастіть форму для запікання оливковою олією. Приправте свинячі відбивні з обох сторін сіллю і перцем. Покладіть абрикоси в блендер і подрібніть в пюре – у вас повинно вийти близько склянки. Крок 2
Нагрійте оливкову олію у важкій сковороді і обсмажте відбивні, по 3 хв. з кожного боку. Покладіть свинячі відбивні в форму і поставте в розігріту духовку на 8-10 хв. У сковороду, де смажилися відбивні, налийте курячий бульйон і підігрійте, зскрібаючи лопаткою з дна залишки соків. Уварите рідина наполовину. Додайте абрикосове пюре і готуйте 2-3 хв., Потім додайте гірчицю. Покладіть в соус відбивні і прогрійте разом, 2 хв. Крок 3
Розігрійте в сотейнику оливкову олію і обсмажте дрібно порізаними цибулю, часник і імбир до золотистого кольору. Додайте каррі і смажте 1 хв. Покладіть інші спеції, влийте в сотейник 1 л гарячої води, доведіть до кипіння і додайте сочевицю. Варіть на середньому вогні до м'якості сочевиці, 30 хв. В кінці приготування посоліть.
Для цієї страви зручно використовувати сочевицю в пакетиках. Відваріть її до готовності, змішайте з оливковою олією і спеціями.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!