СМАЖЕНІ свинячі відбивні В МАРИНАДІ ПО-в'єтнамської

СМАЖЕНІ свинячі відбивні В МАРИНАДІ ПО-в'єтнамських

Інгредієнти

  • солодкий соус чилі для подачі
  • 6 великих свинячих відбивних на кісточці
  • 3/4 склянки цукру
  • 3 ст. л. рибного соусу
  • 1 стебло лемонграсу
  • 1 перець чилі
  • 1 цибулина шалот
  • 5 зубчиків часнику
  • 1/4 ч. Л. свежемолотого чорного перцю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СМАЖЕНІ свинячі відбивні В МАРИНАДІ ПО-в'єтнамських

У лемонграсса видаліть подвядшие верхні листки. Покладіть стебло на дошку і роздробити його за допомогою молоточка для відбивання м'яса або кам'яного маточки. Розріжте на кілька частин. Крок 2

СМАЖЕНІ свинячі відбивні У МАРИНАДІ ПО-в'єтнамських

Часник очистіть. Перець чилі розріжте на кілька шматків, при бажанні видаліть насіння. Очистіть цибулю-шалот і розріжте навпіл. Крок 3

Покладіть в чашу блендера лемонграсс, цибулю-шалот, чилі і часник і подрібніть в режимі« Пульс ». Додайте цукор, рибний соус і чорний перець і ще ненадовго включіть блендер. Перелийте маринад в миску і розмішайте, щоб цукор повністю розчинився. Крок 4

СМАЖЕНІ свинячі відбивні В МАРИНАДІ ПО-в'єтнамської

Покладіть свинячі відбивні в контейнер в один шар і полийте маринадом. Накрийте кришкою або поліетиленовою плівкою і залиште маринуватися при кімнатній температурі на 2 ч. Крок 5

Розігрійте сковороду-гриль. Обтрусіть маринад з м'яса і обсмажте відбивні з двох сторін до рум'яної скоринки, 5-7 хв. Подавайте з соусом чилі.

Відбивні вийдуть особливо смачними, якщо посмажити їх на відкритому вогні. Господині на замітку Восени і взимку зверніть увагу на страви з використанням лемонграсса. Він знімає втому і стрес, тонізує і підвищує імунітет, а також перешкоджає проникненню в організм шкідливих вірусів. Ну а якщо ви вже підчепили нежить і кашель, лемонграсс допоможе швидкому одужанню.

0/5 (0 Reviews)