БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

Інгредієнти

  • борошно – 1 ст. л.
  • безкісткова баранина – 800 г
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • сіль, перець
  • лавровий лист – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> картопля – 450 г

  • жменю сухих білих грибів
  • велика цибулина – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

Очистити картоплю і відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності, 8 хв. Крок 2

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

Тим часом гриби відварити в киплячій воді, 4 хв. Відкинути на друшляк і нарізати невеликими шматочками, відвар зберегти. Лук очистити і подрібнити. Баранину вимити, нарізати шматками середньої величини. Крок 3

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

Картопля відкинути на друшляк і дати обсохнути, потім нарізати тонкими кружальцями. Крок 4

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

у сковороді обсмажити м'ясо разом з цибулею в розігрітій олії, помішуючи, 5 хв. Перекласти у форму для запікання. Крок 5

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

У сковороду влити 0,5 склянки води, довести до кипіння, зіскрібаючи з дна і боків лопаткою залишився від смаження сік. Зменшити вогонь, додати борошно і готувати, постійно розмішуючи, 2 хв. Крок 6

БАРАНИНА ПІД картопляний КРИШКОЮ

Влити соус в форму. Додати лавровий лист і гриби, приправити сіллю і перцем, перемішати. Укласти зверху гуртки картоплі, поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 25 хв.

0/5 (0 Reviews)