Інгредієнти
- борошно – 1 ст. л.
- безкісткова баранина – 800 г
- рослинне масло – 2 ст. л.
- сіль, перець
- лавровий лист – 1 шт.
- жменю сухих білих грибів
- велика цибулина – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> картопля – 450 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистити картоплю і відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності, 8 хв. Крок 2
Тим часом гриби відварити в киплячій воді, 4 хв. Відкинути на друшляк і нарізати невеликими шматочками, відвар зберегти. Лук очистити і подрібнити. Баранину вимити, нарізати шматками середньої величини. Крок 3
Картопля відкинути на друшляк і дати обсохнути, потім нарізати тонкими кружальцями. Крок 4
у сковороді обсмажити м'ясо разом з цибулею в розігрітій олії, помішуючи, 5 хв. Перекласти у форму для запікання. Крок 5
У сковороду влити 0,5 склянки води, довести до кипіння, зіскрібаючи з дна і боків лопаткою залишився від смаження сік. Зменшити вогонь, додати борошно і готувати, постійно розмішуючи, 2 хв. Крок 6
Влити соус в форму. Додати лавровий лист і гриби, приправити сіллю і перцем, перемішати. Укласти зверху гуртки картоплі, поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 25 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!