КАРТОПЛЯ З м'ясом в горщиках

КАРТОПЛЯ З м'ясом в горщиках

Інгредієнти

  • спеції – за смаком
  • сир – 300 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком

  • курка філе – 500 г
  • зелень – за смаком
  • картопля середній – 16 шт.
  • морква – 2 шт.
  • вода – 200-300 мл на 1 горщик
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 цибулина
  • масло вершкове – маленький шматочок на 1 горщик
  • майонез або сметана – 2 ст. л. на 1 горщик
  • перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

На дно кожного горщика покласти маленький шматочок масла. Картоплю почистити і нарізати соломкою. М'ясо нарізати соломкою або маленькими кубиками. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати кубиками, додати сіль, перець, спеції, зелень. Все перемішати і розкласти по горщикам так, щоб горщик був заповнений не до кінця (4 см до краю). Сметану або майонез розбавити кип'яченою водою з розрахунку – на 1 горщик 2 ст. л. сметани і 200-300 г води. Суміш повинна покривати вміст горщика повністю. Горщики закрити кришкою і поставити в попередньо розігріту до 170-180 ° С духовку. За 15-20 хвилин до готовності посипати натертим сиром.

0/5 (0 Reviews)