Інгредієнти
- свиняча шийка – 800 г
- рослинне масло – 4 ст. л.
- картопля – 600 г
- тертий швейцарський сир – 100 г
- сіль, перець
- гірчиця – 3 ст. л.
- панірувальні сухарі – 200 г
- мед – 2 ст. л.
- яйця – 2 шт.
- волоські горіхи – 100 г
- вершкове масло – 3 ст. л.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
М'ясо промити, нарізати на стейки і злегка відбити. Приготувати маринад, змішавши гірчицю і мед, покласти в нього стейки і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 2
У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити стейки з двох сторін, по 4-5 хв. Посолити і поперчити за смаком. Перекласти в миску. Крок 3
Очищену картоплю залити гарячою підсоленою водою і варити 20-25 хв., до готовності. Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Крок 4
Додати вершкове масло , 1 яйце і розмішати до однорідної маси. Дати охолонути. Крок 5
На присипаному борошном столі сформувати з картопляного пюре крокети у вигляді невеликих «шайб». Вмочити крокети в злегка збите яйце і обваляти в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити крокети з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти в миску. Крок 6
Розігріти духовку до 200 ° С. Горіхи подрібнити. Викласти обсмажене м'ясо на деко, рясно посипати волоськими горіхами і тертим сиром, готувати в духовці 5-6 хв. Потім вийняти деко з духовки, помістити на нього крокети і повернути в духовку ще на 5-6 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!