Інгредієнти
- 1,2 кг баранини
- 2 баклажана
- 4 картоплини
- 4 помідори
- 2 цибулини
- 4 зубчики часнику
- 1 стакан червоного вина
- 5 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. зернистої гірчиці
- 1 ст. л. борошна
- 2 гілочки чебрецю
- сіль, перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г замороженої зеленої квасолі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Чебрець вимити, розібрати на листочки. Часник очистити, нарізати поздовжніми пластинами. М'ясо вимити, обсушити. Гострим ножем зробити по всій поверхні м'яса проколи, вставити в них шматочки часнику і листочки чебрецю. Крок 2
Змішати в мисці вино, гірчицю , оливкова олія, що залишився чебрець, сіль і перець. Покласти м'ясо, накрити і поставити в холодильник на 7-8 ч., Час від часу перевертаючи баранину. Крок 3
Вийняти м'ясо з маринаду, покласти в форму для мікрохвильової печі. Готувати на максимальній потужності 25-30 хв., Один раз перевернувши. Крок 4
Картопля і цибулю очистити, баклажани і помідори вимити. Нарізати овочі кубиками. Квасоля розморозити при кімнатній температурі, розрізати на 2-3 частини. Крок 5
Баранину загорнути у фольгу і дати постояти 20 хв. Покласти овочі в форму для мікрохвильової печі, влити трохи маринаду. Приправити сіллю і перцем і готувати в мікрохвильовій печі 20 хв. при повній потужності. Крок 6
В сковороді розмішати 1 ст. л. борошна з 5 ст. л. маринаду. Влити утворився при запіканні м'ясний сік, довести до кипіння і готувати, помішуючи, 3 хв. М'ясо нарізати скибочками, полити соусом і подати з овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!