Інгредієнти
- 600 г телятини
- 2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- 1 морквина
- 5 картоплин
- 4 помідори
- 1 ч. Л. меленої паприки
- 2 ст. л. свинячого жиру
- щіпка кмину
- лавровий лист
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Телятину нарізати кубиками зі стороною 2 см. Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі, 6-7 хв. Крок 2
Додати м'ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку, кмин, 1 склянка води і варити на слабкому вогні 25 хв., Поступово підливаючи воду до 1 л. Крок 3
Помідори ошпарити окропом, обдати крижаною водою і очистити від шкірки. М'якоть нарізати шматочками. Картоплю нарізати такими ж кубиками, як м'ясо. Гуляш посолити, поперчити, покласти картоплю, помідори і лавровий лист, варити ще 20 хв. до готовності картоплі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!