УГОРСЬКИЙ ГУЛЯШ

УГОРСЬКИЙ ГУЛЯШ

Інгредієнти

  • 600 г телятини
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 1 морквина
  • 5 картоплин
  • 4 помідори
  • 1 ч. Л. меленої паприки
  • 2 ст. л. свинячого жиру
  • щіпка кмину
  • лавровий лист
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 УГОРСЬКИЙ ГУЛЯШ

Телятину нарізати кубиками зі стороною 2 см. Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі, 6-7 хв. Крок 2

УГОРСЬКИЙ ГУЛЯШ

Додати м'ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку, кмин, 1 склянка води і варити на слабкому вогні 25 хв., Поступово підливаючи воду до 1 л. Крок 3

УГОРСЬКИЙ ГУЛЯШ

Помідори ошпарити окропом, обдати крижаною водою і очистити від шкірки. М'якоть нарізати шматочками. Картоплю нарізати такими ж кубиками, як м'ясо. Гуляш посолити, поперчити, покласти картоплю, помідори і лавровий лист, варити ще 20 хв. до готовності картоплі.

0/5 (0 Reviews)