Свиняча рулька, тушкована в сидр

свиняча рулька, тушкована в сидр

Інгредієнти

  • 2 невеликі копчені свинячі рульки
  • 1 л сидру
  • 200 мл кальвадосу
  • 4 морквини
  • 4 картоплини
  • 2 стебла цибулі-порею
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рульки скласти у велику каструлю, залити водою так, щоб вони були повністю покриті, і варити на середньому вогні 40 хв. Злити воду. Рульки перекласти в глибоку овальну форму.
На шкірі у копчених свинячих рулек бувають темні підпалини – їх краще відшкребти ножем, щоб вони не псували зовнішній вигляд страви. І ще уважно подивіться, чи не залишилося на шкірі волосків. Крок 2

Тим часом картопля і морква очистити і крупно нарізати. Лук-порей ретельно вимити і нарізати кільцями шириною приблизно 2 см. Покласти овочі навколо рулек. Крок 3

свиняча рулька, тушкована в сидр

Влити сидр і кальвадос. Приправити перцем і невеликою кількістю солі. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 1 год. За 10 хв. до готовності зняти фольгу.

0/5 (0 Reviews)