Інгредієнти
- 2 невеликі копчені свинячі рульки
- 1 л сидру
- 200 мл кальвадосу
- 4 морквини
- 4 картоплини
- 2 стебла цибулі-порею
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рульки скласти у велику каструлю, залити водою так, щоб вони були повністю покриті, і варити на середньому вогні 40 хв. Злити воду. Рульки перекласти в глибоку овальну форму.
На шкірі у копчених свинячих рулек бувають темні підпалини – їх краще відшкребти ножем, щоб вони не псували зовнішній вигляд страви. І ще уважно подивіться, чи не залишилося на шкірі волосків. Крок 2
Тим часом картопля і морква очистити і крупно нарізати. Лук-порей ретельно вимити і нарізати кільцями шириною приблизно 2 см. Покласти овочі навколо рулек. Крок 3
Влити сидр і кальвадос. Приправити перцем і невеликою кількістю солі. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 1 год. За 10 хв. до готовності зняти фольгу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!