Інгредієнти
- 700 г картоплі
- 150 г солоної свинини (можна замінити готової нежирної грудинкою)
- 2 склянки борошна
- 1 яйце
- 1 велика цибулина
- брусничний соус і вершкове масло для подачі
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. запашного перцю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля зварити в мундирі в підсоленій воді до абсолютної м'якості, 25-30 хв., Потім очистити і розтовкти в пюре. Коли пюре трохи охолоне, додати яйце, сіль, перець і борошно, вимісити щільне тісто. Крок 2
Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до м'якості, приблизно 5 хв. Невеликими кубиками нарізати свинину (грудинку), додати до цибулі, обсмажувати ще 5 хв. Зняти з вогню, приправити перцем і остудити. Крок 3
Брати приблизно столову ложку картопляного тіста, формувати з нього кульку, робити в ньому поглиблення, класти туди начинку зі свинини з цибулею і щільно заліплювати. Варити кульки у великій кількості підсоленої киплячої води, поки вони не спливуть на поверхню, приблизно 7 хв. Подавати гарячими, з брусничним соусом і вершковим маслом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!