ПІТТІПАННА, КАРТОПЛЯ З м'ясом

ПІТТІПАННА, КАРТОПЛЯ З м'ясом

Інгредієнти

  • 12 зварених в мундирі невеликих картоплин
  • 200 г готового запеченого м'яса (яловичина, свинина , баранина)
  • 150 г копченого бекону
  • 150 г копчених ковбасок
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 велика цибулина

  • 5-7 гілочок петрушки
  • 4 яйця
  • вершкове масло
  • сіль, мелений чорний перець
  • маринована буряк для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПІТТІПАННА, КАРТОПЛЯ З м'ясом

Картопля очистити і нарізати середніми кубиками. Такими ж кубиками нарізати запечене м'ясо, бекон – трохи дрібніше. Ковбаски нарізати кружальцями або половинками гуртків. Лук очистити і подрібнити.
У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, покласти цибулю і бекон, обсмажувати до золотистого кольору. Додати ковбаски і м'ясо, обсмажувати 3-4 хв. Покласти картоплю і ще 1 ст. л. масла, приправити сіллю і перцем, смажити 5-7 хв., приправити рубаною петрушкою, зняти з вогню. Крок 2

ПІТТІПАННА, КАРТОПЛЯ З м'ясом

Розігріти чисту сковороду, покласти масло. Коли воно запіниться, акуратно випустити на сковороду яйця, посолити, поперчити і посмажити яєчню (краще робити це партіями). Подавати піттіпанну з яєчнею (1 на порцію) і скибочками маринованого буряка.

0/5 (0 Reviews)