Інгредієнти
- 12 зварених в мундирі невеликих картоплин
- 200 г готового запеченого м'яса (яловичина, свинина , баранина)
- 150 г копченого бекону
- 150 г копчених ковбасок
- 5-7 гілочок петрушки
- 4 яйця
- вершкове масло
- сіль, мелений чорний перець
- маринована буряк для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 велика цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля очистити і нарізати середніми кубиками. Такими ж кубиками нарізати запечене м'ясо, бекон – трохи дрібніше. Ковбаски нарізати кружальцями або половинками гуртків. Лук очистити і подрібнити.
У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, покласти цибулю і бекон, обсмажувати до золотистого кольору. Додати ковбаски і м'ясо, обсмажувати 3-4 хв. Покласти картоплю і ще 1 ст. л. масла, приправити сіллю і перцем, смажити 5-7 хв., приправити рубаною петрушкою, зняти з вогню. Крок 2
Розігріти чисту сковороду, покласти масло. Коли воно запіниться, акуратно випустити на сковороду яйця, посолити, поперчити і посмажити яєчню (краще робити це партіями). Подавати піттіпанну з яєчнею (1 на порцію) і скибочками маринованого буряка.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!