Піджарка з свинини з картопляними часточками

Піджарка з свинини з картопляними часточками

Інгредієнти

  • 1 упаковка (750 г) картопляних часточок
  • 500 г філе свинини
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 1 солодкий зелений перець
  • 1 червона цибулина
  • сіль, перець
  • зелень для прикраси

для маринаду:

  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. Л. соусу чілі
  • щіпка суміші з 5 видів перців
  • щіпка великої морської солі
  • 3 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. лимонної цедри
  • 4 ст. л. суміші «прованських трав»

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготувати маринад. Часник очистити, подрібнити. У великій мисці змішати оливкове масло, часник, соус чилі, лимонні сік і цедру, суміш з перців і «Прованські трави». Крок 2

Піджарка з свинини з картопляними часточками

М'ясо вимити, нарізати шматочками, покласти в миску з маринадом. Накрити і поставити в холодильник на 2 ч. Крок 3

Лук очистити і нарізати півкільцями. Зелений перець очистити від насіння, промити і нарізати шматочками. Крок 4

Піджарка з свинини з картопляними часточками

Відкрити упаковку замороженої картоплі-фрі. Без розморожування, викласти вміст на деко і випікати без масла в духовці при температурі 220 ° C 15 хв. Крок 5

Піджарка з свинини з картопляними часточки

Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 6

Піджарка з свинини з картопляними часточки

М'ясо вийняти з маринаду, обсушити на серветці. У сковороді розігріти масло і обсмажити м'ясо, зелений перець і цибулю на сильному вогні, помішуючи, протягом 7 хв. Посолити за смаком і додати на деко до запеченого картоплі. Повернути в духовку на 3 хв. Перед подачею посипати страву зеленню.

0/5 (0 Reviews)