Інгредієнти
- 1 упаковка (750 г) картопляних часточок
- 500 г філе свинини
- 1 ст. л. рослинного масла
- 1 солодкий зелений перець
- 1 червона цибулина
- сіль, перець
- зелень для прикраси
для маринаду:
- 3 ст. л. оливкового масла
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. Л. соусу чілі
- щіпка суміші з 5 видів перців
- щіпка великої морської солі
- 3 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 4 ст. л. суміші «прованських трав»
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати маринад. Часник очистити, подрібнити. У великій мисці змішати оливкове масло, часник, соус чилі, лимонні сік і цедру, суміш з перців і «Прованські трави». Крок 2
М'ясо вимити, нарізати шматочками, покласти в миску з маринадом. Накрити і поставити в холодильник на 2 ч. Крок 3
Лук очистити і нарізати півкільцями. Зелений перець очистити від насіння, промити і нарізати шматочками. Крок 4
Відкрити упаковку замороженої картоплі-фрі. Без розморожування, викласти вміст на деко і випікати без масла в духовці при температурі 220 ° C 15 хв. Крок 5
Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 6
М'ясо вийняти з маринаду, обсушити на серветці. У сковороді розігріти масло і обсмажити м'ясо, зелений перець і цибулю на сильному вогні, помішуючи, протягом 7 хв. Посолити за смаком і додати на деко до запеченого картоплі. Повернути в духовку на 3 хв. Перед подачею посипати страву зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!