Інгредієнти
- 700 г філе свинини
- 2 ст. л. лимонного соку
- 100 г тертого пармезану
- 100 г шинки
- 2 ст. л. нарізаної петрушки
- 6 картоплин
- 200 г печериць
- 3 ст. л. рослинного масла
- 4 великих помідора
- 1 ст. л. кетчупу
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Шинку нарізати тонкою соломкою. Змішати з сиром і 1 ст. л. петрушки. Крок 2
Очистити цибулю і часник, помідори вимити. Цибулю нарізати кубиками, помідори – невеликими шматочками, часник розчавити. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю і помідори, 6 хв. Додати часник і петрушку, готувати ще 2 хв. Перекласти в окремий посуд. Крок 3
Гриби вимити, покласти в каструлю з водою і варити 10 хв. Воду злити, гриби тонко нарізати. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла і обсмажити гриби, 6-7 хв. Додати до овочів, перемішати. Крок 4
М'ясо вимити, обсушити і нарізати поперек волокон тонкими скибками. Злегка відбити і скропити лимонним соком, дати соку вбратися. Крок 5
Покласти на кожен шматок по 1 ст. л. начинки, загорнути рулетом і скріпити зубочистками. Посолити і поперчити за смаком. У сковороді розігріти масло, що залишилося і обсмажити ковбаски з усіх боків до коричневої скоринки. Дати охолонути, видалити зубочистки. Крок 6
Розігріти духовку до 190 ° С. Картоплю очистити, нарізати великими шматками. Розкласти по горщикам обсмажені ковбаски і картопля. Влити соус, накрити пергаментом і запекти в духовці, 40-45 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!