ЗАПЕЧЕНІ КОВБАСКИ З свинини

Інгредієнти

  • 700 г філе свинини
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 100 г тертого пармезану
  • 100 г шинки
  • 2 ст. л. нарізаної петрушки
  • 6 картоплин
  • 200 г печериць
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 4 великих помідора
  • 1 ст. л. кетчупу
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗАПЕЧЕНІ КОВБАСКИ З свинини

Шинку нарізати тонкою соломкою. Змішати з сиром і 1 ст. л. петрушки. Крок 2

ЗАПЕЧЕНІ КОВБАСКИ З свинини

Очистити цибулю і часник, помідори вимити. Цибулю нарізати кубиками, помідори – невеликими шматочками, часник розчавити. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю і помідори, 6 хв. Додати часник і петрушку, готувати ще 2 хв. Перекласти в окремий посуд. Крок 3

Гриби вимити, покласти в каструлю з водою і варити 10 хв. Воду злити, гриби тонко нарізати. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла і обсмажити гриби, 6-7 хв. Додати до овочів, перемішати. Крок 4

ЗАПЕЧЕНІ КОВБАСКИ З свинини

М'ясо вимити, обсушити і нарізати поперек волокон тонкими скибками. Злегка відбити і скропити лимонним соком, дати соку вбратися. Крок 5

ЗАПЕЧЕНІ КОВБАСКИ З свинини

Покласти на кожен шматок по 1 ст. л. начинки, загорнути рулетом і скріпити зубочистками. Посолити і поперчити за смаком. У сковороді розігріти масло, що залишилося і обсмажити ковбаски з усіх боків до коричневої скоринки. Дати охолонути, видалити зубочистки. Крок 6

ЗАПЕЧЕНІ КОВБАСКИ З свинини

Розігріти духовку до 190 ° С. Картоплю очистити, нарізати великими шматками. Розкласти по горщикам обсмажені ковбаски і картопля. Влити соус, накрити пергаментом і запекти в духовці, 40-45 хв.

0/5 (0 Reviews)