БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ м'ясний фарш

Хочете приготувати котлети або фрикадельки? А може бургери або кебаби? У будь-якому випадку без хорошого фаршу вам не обійтися. & Nbsp;

БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ м'ясний фарш

Інгредієнти

  • 1 ст. л. зелені петрушки
  • 400 г м'якоті яловичини
  • 350 г м'якоті свинини
  • 200 г білого хліба без кірки
  • 0,5 л молока
  • 1 велика цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 50 г копченого шпику
  • 1 ст. л. зелені кропу
  • 1 ст. л. зелені чебрецю
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • сіль, перець
  • рослинне масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ м'ясний фарш

М'ясо вимити, ретельно обсушити і пропустити через м'ясорубку. Хліб розламати на декілька частин і замочити в молоці. Коли хліб розмокне, злегка його віджати і додати до м'ясного фаршу. Крок 2

БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ м'ясний фарш

Лук і часник очистити і нашаткувати. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Шпик нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковороді в 1 ст. л. розігрітого масла на середньому вогні до утворення шкварок, приблизно 10 хв. Додати цибулю, часник і зелень і обсмажувати протягом 2 хв. Крок 3

БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ м'ясний фарш

Викласти отриману суміш в м'ясний фарш. Перемішати. Крок 4

БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ м'ясний фарш

Додати в фарш яйця, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішати. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30-40 хв.

0/5 (0 Reviews)