Хочете приготувати котлети або фрикадельки? А може бургери або кебаби? У будь-якому випадку без хорошого фаршу вам не обійтися. & Nbsp;
Інгредієнти
- 1 ст. л. зелені петрушки
- 400 г м'якоті яловичини
- 350 г м'якоті свинини
- 200 г білого хліба без кірки
- 0,5 л молока
- 1 велика цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- 2 яйця
- 50 г копченого шпику
- 1 ст. л. зелені кропу
- 1 ст. л. зелені чебрецю
- 1 ст. л. вершкового масла
- сіль, перець
- рослинне масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, ретельно обсушити і пропустити через м'ясорубку. Хліб розламати на декілька частин і замочити в молоці. Коли хліб розмокне, злегка його віджати і додати до м'ясного фаршу. Крок 2
Лук і часник очистити і нашаткувати. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Шпик нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковороді в 1 ст. л. розігрітого масла на середньому вогні до утворення шкварок, приблизно 10 хв. Додати цибулю, часник і зелень і обсмажувати протягом 2 хв. Крок 3
Викласти отриману суміш в м'ясний фарш. Перемішати. Крок 4
Додати в фарш яйця, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішати. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30-40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!