Курячі КОТЛЕТИ НА ПАРУ В пароварці

Якщо ви думаєте, що курячі котлети на пару в пароварці підходять тільки для тих, хто з певних причин дотримується дієти, то дуже помиляєтеся! Таке блюдо відрізняється не прекрасної засвоюваність, а й чудовими смаковими властивостями, які оцінять навіть ті, хто зазвичай скептично ставиться до прихильників правильного харчування. Курячі котлети на пару виходять неймовірно ніжними, буквально тануть у роті, тому подобаються буквально всім, включаючи маленьких прівереда, які не дуже люблять розжовувати смажене або тушковане м'ясо.
& nbsp;

Інгредієнти < ul>

  • куряче філе – 400 г
  • черствий пшеничний хліб – 4 скибочки
  • молоко – 120 мл
  • ріпчаста цибулина -1 шт.
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Підготуйте інгредієнти фаршу курячих котлет. Філе вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку з дрібними гратами. Крок 2 Подрібнене куряче філе перекладіть у велику миску. З шматочків хліба зріжте кірку. М'якуш перекладіть в невелику ємність і залийте молоком. Залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі. Крок 3 ріпчасті цибулини для фаршу курячих котлет очистіть і дуже дрібно наріжте. У сковороді нагрійте рослинну олію. Помішуючи, підрум'яньте цибулю на середньому вогні протягом 5 хвилин. Дайте охолонути. Крок 4 Хліб для фаршу відіжміть. Додайте в миску з подрібненим курячим філе. Покладіть обсмажену цибулю, вбийте яйце. Приправте сіллю і перцем за смаком. Ретельно перемішайте. Крок 5 Фарш прикрийте рушником і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі. Потім, періодично змочуючи руки в холодній воді, сформуйте з нього невеликі круглі курячі котлети. Крок 6 Утворені вироби помістіть в пароварку. Готуйте курячі котлети 20-30 хвилин. На стіл подайте відразу ж, в гарячому вигляді. Як гарнір чудово підійдуть відварені овочі. Корисна порада

    За бажанням, в фарш курячих котлет на пару можна додати подрібнену зелень за смаком. Відмінно підійде кріп, який додасть смаку страви приємні освіжаючі ноти.

    До речі

    Курячі котлети добре доповнити будь-яким соусом з кислуватим смаком, наприклад, брусничним або журавлинним. Любіть більш спокійні поєднання? Подайте котлети просто зі сметаною.
    & nbsp;

    0/5 (0 Reviews)