Курячі КОТЛЕТИ & QUOT; ВEIGEL & QUOT;

Курячі котлети-бейгли порадують діточок. Та й дорослим вони сподобаються.

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ & amp ; QUOT; ВEIGEL & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • куряча грудка 400 гр
  • цибуля 1 шт
  • сухий часник (порошок) 0,5 ч.л.
  • чебрець сухий 0,5 ч. л.
  • солодкий перець 0,5 шт.
  • перець за смаком
  • рослинне масло 50 мл
  • маринад ТМ Махеев' Часниковий 1 ст.л.
  • кукурудзяні пластівці (не солодкі) 150 гр

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготувати фарш з курячої грудки , солодкого перцю і цибулі. Додати спеції, маринад ТМ маху, додати 2 ст.л. рослинної олії. Ретельно перемішати і поставити охолодитися в холодильник на півгодини. Крок 2 Подрібнити кукурудзяні пластівці. Насипати їх в пакет і кілька разів прокатати по ним качалкою. Насипати їх в блюдечко. Крок 3 Мокрими руками скачати невеликі колобки, злегка сплющити їх і пальцем зробити дірку, надавши форму бублика-бейгл. Крок 4 Обсипати курячі “бейгли” паніруванням з подрібнених кукурудзяних пластівців. Смажити на олії на помірному вогні до готовності. Після чого викласти на паперовий рушник.

0/5 (0 Reviews)