Курячі котлети-бейгли порадують діточок. Та й дорослим вони сподобаються.
Інгредієнти
- куряча грудка 400 гр
- цибуля 1 шт
- сухий часник (порошок) 0,5 ч.л.
- чебрець сухий 0,5 ч. л.
- солодкий перець 0,5 шт.
- перець за смаком
- рослинне масло 50 мл
- маринад ТМ Махеев' Часниковий 1 ст.л.
- кукурудзяні пластівці (не солодкі) 150 гр
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготувати фарш з курячої грудки , солодкого перцю і цибулі. Додати спеції, маринад ТМ маху, додати 2 ст.л. рослинної олії. Ретельно перемішати і поставити охолодитися в холодильник на півгодини. Крок 2 Подрібнити кукурудзяні пластівці. Насипати їх в пакет і кілька разів прокатати по ним качалкою. Насипати їх в блюдечко. Крок 3 Мокрими руками скачати невеликі колобки, злегка сплющити їх і пальцем зробити дірку, надавши форму бублика-бейгл. Крок 4 Обсипати курячі “бейгли” паніруванням з подрібнених кукурудзяних пластівців. Смажити на олії на помірному вогні до готовності. Після чого викласти на паперовий рушник.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!