Інгредієнти
Основні інгредієнти | |
---|---|
Куряче філе | 500 г |
Цибуля | 1 шт |
Часник | 2 зубчики |
Яйце | 1 шт |
Батон або білий хліб (без скоринки) | 2-3 скибочки |
Молоко | 100 мл |
Сіль і перець | за смаком |
Рослинна олія | для смаження |
Як приготувати (покроковий рецепт)
- Підготуйте хліб. Замочіть скибочки батону або білого хліба в молоці на кілька хвилин, поки вони не розм’якнуть.
- Підготуйте інгредієнти для фаршу. Подрібніть куряче філе, цибулю та часник у м’ясорубці або кухонному комбайні до однорідної маси.
- Змішайте фарш. Додайте у фарш яйце, розм’яклий хліб (відтисніть зайве молоко), сіль і перець. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
- Сформуйте котлети. Вологими руками сформуйте невеликі котлети з фаршу.
- Обсмажте котлети. Розігрійте рослинну олію на сковороді та обсмажуйте котлети з обох боків до золотистої скоринки. Після обсмажування можна накрити сковорідку кришкою і тушкувати ще 5-7 хвилин на середньому вогні, щоб котлети стали м’якими та соковитими.
Подача
- Подайте курячі котлети гарячими зі свіжими овочами, пюре або будь-яким гарніром на ваш смак.
Смачного! Ці соковиті курячі котлети ідеально підійдуть для сімейного обіду або вечері.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!