1212

Курячі КОТЛЕТИ ВEIGEL

Інгредієнти

Основні інгредієнти
Куряче філе 500 г
Цибуля 1 шт
Часник 2 зубчики
Яйце 1 шт
Батон або білий хліб (без скоринки) 2-3 скибочки
Молоко 100 мл
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія для смаження

Як приготувати (покроковий рецепт)

  1. Підготуйте хліб. Замочіть скибочки батону або білого хліба в молоці на кілька хвилин, поки вони не розм’якнуть.
  2. Підготуйте інгредієнти для фаршу. Подрібніть куряче філе, цибулю та часник у м’ясорубці або кухонному комбайні до однорідної маси.
  3. Змішайте фарш. Додайте у фарш яйце, розм’яклий хліб (відтисніть зайве молоко), сіль і перець. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  4. Сформуйте котлети. Вологими руками сформуйте невеликі котлети з фаршу.
  5. Обсмажте котлети. Розігрійте рослинну олію на сковороді та обсмажуйте котлети з обох боків до золотистої скоринки. Після обсмажування можна накрити сковорідку кришкою і тушкувати ще 5-7 хвилин на середньому вогні, щоб котлети стали м’якими та соковитими.

Подача

  1. Подайте курячі котлети гарячими зі свіжими овочами, пюре або будь-яким гарніром на ваш смак.

Смачного! Ці соковиті курячі котлети ідеально підійдуть для сімейного обіду або вечері.

0/5 (0 Reviews)