БЕФСТРОГАНОВ З свинини

Класичний бефстроганов готується з яловичини, але зі свинячої вирізки він виходить точно не гірше. Ніжну свинину важливо не перепечеться, і тоді блюдо вийде ідеальним.

Інгредієнти

  • 600 г свинини (свинячої вирізки)
  • 1 велика цибулина
  • 150 мл яловичого бульйону
  • 300 г сметани
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • петрушка для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БЕФСТРОГАНОВ З свинини

1. Наріжте свинину поперек волокон шматками товщиною 7-8 мм, а потім розріжте кожен шматок на смужки шириною близько 1 см. Приправте м'ясо сіллю і перцем, перекладіть в миску, накрийте плівкою і залиште на 20 хв. Крок 2 2. Очистіть цибулю і наріжте півкільцями. Крок 3

БЕФСТРОГАНОВ З свинини

3 . Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте в кілька прийомів м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку. Крок 4 4. Коли все м'ясо буде обсмажене, розтопіть в сковороді на середньому вогні вершкове масло і обсмажити цибулю, помішуючи, 10 хв., До золотистого кольору. Додайте томатну пасту і смажте, помішуючи, 2-3 хв. Посипте цибулю борошном і продовжуйте готувати, помішуючи, ще 2-3 хв. Крок 5

БЕФСТРОГАНОВ З свинини

5 . Влийте до цибулі бульйон, доведіть до кипіння і тушкуйте 10-12 хв. Поверніть в сковороду м'ясо, перемішайте і готуйте 3 хв. Додайте сметану і вустерский соус, прогрійте (але не кип'ятіть!) І подавайте гарячий бефстроганов з картопляним пюре або широкої локшиною.

0/5 (0 Reviews)