Класичний бефстроганов готується з яловичини, але зі свинячої вирізки він виходить точно не гірше. Ніжну свинину важливо не перепечеться, і тоді блюдо вийде ідеальним.
Інгредієнти
- 600 г свинини (свинячої вирізки)
- 1 велика цибулина
- 150 мл яловичого бульйону
- 300 г сметани
- 50 г вершкового масла
- 2 ст. л. борошна
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 ст. л. вустерського соусу
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- петрушка для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
1. Наріжте свинину поперек волокон шматками товщиною 7-8 мм, а потім розріжте кожен шматок на смужки шириною близько 1 см. Приправте м'ясо сіллю і перцем, перекладіть в миску, накрийте плівкою і залиште на 20 хв. Крок 2 2. Очистіть цибулю і наріжте півкільцями. Крок 3
3 . Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте в кілька прийомів м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку. Крок 4 4. Коли все м'ясо буде обсмажене, розтопіть в сковороді на середньому вогні вершкове масло і обсмажити цибулю, помішуючи, 10 хв., До золотистого кольору. Додайте томатну пасту і смажте, помішуючи, 2-3 хв. Посипте цибулю борошном і продовжуйте готувати, помішуючи, ще 2-3 хв. Крок 5
5 . Влийте до цибулі бульйон, доведіть до кипіння і тушкуйте 10-12 хв. Поверніть в сковороду м'ясо, перемішайте і готуйте 3 хв. Додайте сметану і вустерский соус, прогрійте (але не кип'ятіть!) І подавайте гарячий бефстроганов з картопляним пюре або широкої локшиною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!