Це національне філіппінське блюдо, яке називається АДОБО. Нехай вас не дивує така кількість оцту & ndash; він випаровується, залишаючи в м'ясі легку кислинку
Інгредієнти
- 1,5 кг свинячих реберець
- 8 зубчиків часнику
- 1 стакан яблучного оцту
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 3 лаврові листки
- 2 ч. л. горошин чорного перцю
- сіль
- варений рис довгозерний для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Реберця розріжте на шматочки по 1-2 ребра, приправте сіллю. Покладіть в великий контейнер в один шар. Крок 2
Часник роздушіть, очистіть. Покладіть часник в ступку разом з горошинами чорного перцю і потовчіть їх по можливості в пасту. Натріть ребра вийшла пастою. Крок 3
Змішайте оцет, соєвий соус, лавровий лист. Полийте цією сумішшю реберця, накрийте і поставте в холодне місце на 30 хв. Крок 4
Перекладіть реберця разом з маринадом в більшу сковороду або в каструлю з товстим дном. На сильному вогні доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте до м'якості м'яса, 2 ч. Подавайте з рисом. До речі
Економте час з продуктами для запікання від & laquo; Міраторг & raquo ;! Ребра по-селянськи з часником і лавровим листом. Ніяких шкідливих добавок і консервантів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!