Свинячі реберця, томління в ароматних оцту

Це національне філіппінське блюдо, яке називається АДОБО. Нехай вас не дивує така кількість оцту & ndash; він випаровується, залишаючи в м'ясі легку кислинку

 свинячі реберця, томління в ароматних оцет

Інгредієнти

  • 1,5 кг свинячих реберець
  • 8 зубчиків часнику
  • 1 стакан яблучного оцту
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 3 лаврові листки
  • 2 ч. л. горошин чорного перцю
  • сіль
  • варений рис довгозерний для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячі реберця, томління в ароматних оцет

Реберця розріжте на шматочки по 1-2 ребра, приправте сіллю. Покладіть в великий контейнер в один шар. Крок 2

свинячі реберця, очікування в ароматний оцет

Часник роздушіть, очистіть. Покладіть часник в ступку разом з горошинами чорного перцю і потовчіть їх по можливості в пасту. Натріть ребра вийшла пастою. Крок 3

свинячі реберця, очікування в ароматний оцет

Змішайте оцет, соєвий соус, лавровий лист. Полийте цією сумішшю реберця, накрийте і поставте в холодне місце на 30 хв. Крок 4

свинячі реберця, очікування в ароматний оцет

Перекладіть реберця разом з маринадом в більшу сковороду або в каструлю з товстим дном. На сильному вогні доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте до м'якості м'яса, 2 ч. Подавайте з рисом. До речі

Економте час з продуктами для запікання від & laquo; Міраторг & raquo ;! Ребра по-селянськи з часником і лавровим листом. Ніяких шкідливих добавок і консервантів.

0/5 (0 Reviews)