ТУШКОВАНА СВИНИНА з гарбузом та лисичками

Немає нічого краще прохолодним осіннім вечором, ніж & nbsp; тарілка гарячого ароматного рагу. На відміну від & nbsp; зимової версії, восени в рагу не додають картоплю, так страва виходить більш легким

 ТУШКОВАНА СВИНИНА З & nbsp; ГАРБУЗОМ І лисичка

Інгредієнти

  • 700 г свинячої лопатки
  • 300 г гарбуза
  • 200 г лисичок
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 склянки яловичого або курячого бульйону або води
  • 1/3 склянки сухого білого вина
  • 5 гілочок петрушки
  • 100 мл жирних вершків
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • по 1/2 ч. л. солодкої і гострої паприки
  • 1 ч. Л. сушеного чебрецю
  • 1/2 ст. л. борошна
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 наріжте м'ясо середніми кубиками. Цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками, зубчики часнику розрізати навпіл. Крок 2

ТУШКОВАНА СВИНИНА З & nbsp; ГАРБУЗОМ І лисичка

Розігрійте велику сковороду з 1 ст. л. оливкового масла і обсмажте цибулю на середньому вогні до м'якості. Викладіть м'ясо, приправити сіллю і чорним перцем, обсмажте на сильному вогні до рум'яної скоринки. Крок 3 Додайте в сковороду вершкове масло, часник, чебрець, продовжуйте смажити ще 3 хв. Всипте гостру і солодку паприку, перемішайте. Крок 4 Влийте вино, доведіть до кипіння, дайте провину випаруватися, 2 хв. Влийте гарячий бульйон або воду і знову доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і готуйте, поки м'ясо не стане м'яким, приблизно 1 год 15 хв. Крок 5

ТУШКОВАНА СВИНИНА З & nbsp; ГАРБУЗОМ І лисичка

Почистіть гриби, великі наріжте на частини, дрібні залиште цілими. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте гриби на середньому вогні, 5-7 хв. Крок 6

ТУШКОВАНА СВИНИНА З & nbsp; ГАРБУЗОМ І лисичка

Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте невеликими кубиками. Додайте гарбуз в рагу, перемішайте і готуйте 10 хв. Покладіть в рагу гриби і тушкуйте ще 5 хв. Крок 7 Змішайте вершки з борошном і 4 ст. л. холодної води і влийте тонкою цівкою в рагу. Перемішайте і готуйте ще 3 хв. Зніміть з вогню і посипте рагу дрібно нарізаною петрушкою.

0/5 (0 Reviews)