Рамен & ndash; це ситний густий суп з локшиною. Придумали його в Японії, звідки рецепт розійшовся спочатку по найближчих сусідів, Китаю і Кореї, а потім став популярним у всьому світі. Основа будь-якого рамена & ndash; пшеничне локшина і насичений бульйон, інші інгредієнти можуть бути додані за бажанням. Раніше рамени готували в спеціальних кіосках і продавали як недорогий і ситний фаст-фуд, тепер же рамен завойовує собі місце в меню кафе і ресторанів.
Інгредієнти
- 2 л бульйону (м'ясного, курячого або овочевого)
- 1 кг свинячої лопатки
- 2 середні морквини
- 1 середня цибулина
- 1 черешок селери
- 3 зубчики часнику
- 6-7 см кореня імбиру
- 1 червоний гострий перець чилі
- 2 ст. л. Міріна
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 1-2 ст. л. перцевої пасти (або за смаком)
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Для складання супу:
- 6 яєць
- 240 г пшеничного локшини
- 1 стебло цибулі-порею, тільки біла частина
- 100 г шпинату
- 2-3 пера зеленої цибулі
- по 1 ч. л. насіння білого і чорного кунжуту
- 1 ч. Л. сушених пластівців чилі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 160 ° С. Очистіть цибулю, селеру, імбир і 1 морквину, розріжте на 3-4 частини, роздушіть зубчики часнику. Крок 2
Натріть м'ясо сіллю і перцем. Розігрійте велику вогнетривку каструлю, додайте 1 ст. л. масла і обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки з усіх боків, перекладіть на тарілку. Потім додайте цибулю, моркву, часник і селеру і обсмажте, 5 хв. Влийте мирин, бульйон, соєвий соус, додайте перцеву пасту і перець чилі. Поверніть в каструлю свинину і доведіть до кипіння. Накрийте каструлю кришкою і поставте в духовку на 4 ч. Переверніть м'ясо 2 рази під час приготування. Якщо буде потрібно, додайте гарячої води, щоб обсяг рідини зберігався. Крок 3
Готове м'ясо дістаньте з каструлі, видаліть жир. За допомогою двох вилок розберіть на тонкі скибочки. Бульйон з каструлі процідіть через сито, овочі видаліть. Поверніть бульйон і м'ясо в каструлю і поставте на повільний вогонь. Крок 4
Помістіть яйця в маленьку каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, потім варіть 6 хв. Перекладіть яйця в миску з холодною водою, щоб зупинити процес приготування. Очистіть. Крок 5
Відваріть локшину в киплячій воді, 5 хв. Відкиньте на друшляк і обдати холодною водою. Крок 6
Тонко наріжте цибулю-порей і обсмажте в олії, 5 хв. Додайте шпинат і готуйте ще 1 хв., Приправити сіллю і перцем. Частину, що залишилася моркву наріжте тонкими «сірниками». Крок 7 Розділіть локшину по глибоких мисками. Залийте гарячим бульйоном зі свининою, додайте цибулю-порей, шпинат і морква. Розріжте яйця навпіл і додайте в тарілки. Посипте рамен зеленою цибулею, насінням кунжуту і пластівцями чилі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!