Просте блюдо на кожен день.
Інгредієнти
- свинина пісна 600 г
- картопля дрібний 16 шт.
- цибуля 2 шт.
- вода
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Беремо маленькі бульби картоплі, чистимо їх і нарізаємо на кілька шматочків. Викладаємо нарізану картоплю на розігріту сковорідку і обсмажуємо його. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо його на сковорідці до золотистого кольору. Беремо свинину, моєму її і нарізаємо невеликими шматочками. Також окремо обсмажуємо її. Кладемо все обсмажені інгредієнти в одну сковорідку, додаємо трохи води, закриваємо кришкою і тушкуємо протягом 25 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Після чого знімаємо кришку, солимо блюдо і обсмажуємо його ще 5 хвилин, щоб пішла зайва волога.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!