СЕНДВІЧІ В Піті СО СВИНИНОЮ І йогуртовий соусом

До таких сендвичам можна приготувати в блендері швидкий смузі-суп з кефіру (кислого молока, питного йогурту), зелені і огірків.

& nbsp;

СЕНДВІЧІ В Піті СО СВИНИНОЮ І йогуртовий соусом

Інгредієнти

  • 4 піти
  • 300 г запеченої свинячої лопатки
  • половина качана молодої капусти
  • 2 середніх огірка
  • 1 середній пучок кінзи (петрушки)
  • половина лимона
  • свіжі проростки
  • сіль

Для соусу

  • 2 стаканчика (250 г) натурального грецького йогурту
  • 1 ч. л. діжонськой гірчиці 2 ст. л. оливкового масла
  • 4-5 стебел зеленої цибулі
  • 0,5 ч. Л. меленої зіри
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для соусу дрібно наріжте зелену цибулю, покладіть в ступку, посоліть і поперчіть, розітріть в кашку. Змішайте з іншими інгредієнтами соусу і дайте трохи настоятися. Крок 2 Для салату натріть огірки на тертці, капусту тонко нашаткуйте і руками змішайте з огірками, посоліть. Покладіть в друшляк і дайте стекти зайвої рідини, 15-20 хв. Крок 3 Дрібно порубати зелень, додайте в салат, заправте соком і цедрою лимона. Крок 4 Розріжте піти навпіл і розправте, щоб їх можна було начинити. Прогрійте в духовці або в тостері. М'ясо прогрійте в духовці або в мікрохвильовій печі, начините їм піти. Крок 5 Зверху викладіть салат з капусти з огірками, полийте йогуртовим соусом, посипте паростками.

0/5 (0 Reviews)