До таких сендвичам можна приготувати в блендері швидкий смузі-суп з кефіру (кислого молока, питного йогурту), зелені і огірків.
& nbsp;
Інгредієнти
- 4 піти
- 300 г запеченої свинячої лопатки
- половина качана молодої капусти
- 2 середніх огірка
- 1 середній пучок кінзи (петрушки)
- половина лимона
- свіжі проростки
- сіль
Для соусу
- 2 стаканчика (250 г) натурального грецького йогурту
- 1 ч. л. діжонськой гірчиці 2 ст. л. оливкового масла
- 4-5 стебел зеленої цибулі
- 0,5 ч. Л. меленої зіри
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу дрібно наріжте зелену цибулю, покладіть в ступку, посоліть і поперчіть, розітріть в кашку. Змішайте з іншими інгредієнтами соусу і дайте трохи настоятися. Крок 2 Для салату натріть огірки на тертці, капусту тонко нашаткуйте і руками змішайте з огірками, посоліть. Покладіть в друшляк і дайте стекти зайвої рідини, 15-20 хв. Крок 3 Дрібно порубати зелень, додайте в салат, заправте соком і цедрою лимона. Крок 4 Розріжте піти навпіл і розправте, щоб їх можна було начинити. Прогрійте в духовці або в тостері. М'ясо прогрійте в духовці або в мікрохвильовій печі, начините їм піти. Крок 5 Зверху викладіть салат з капусти з огірками, полийте йогуртовим соусом, посипте паростками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!