МОЛОДИЙ КАРТОПЛЯ, подпеченний З м'ясом

Подайте до картоплі & nbsp; зелений салат (рукола, & nbsp; шпинат, корн, айсберг) & nbsp; з різнокольоровими & nbsp; помідорами чері & nbsp; і заправкою з оливкового & nbsp; масла, лимонного соку, меду & nbsp; і гірчиці із зернятками.
& nbsp;

МОЛОДИЙ КАРТОПЛЯ, подпеченний З м'ясом

Інгредієнти

  • 8 середніх молодих картоплин
  • 300 г запеченої свинячої лопатки
  • 1 велике яйце
  • 1 кулька (120-140 г) моцарели
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Картопля вимийте щіткою, зваріть в мундирі в киплячій підсоленій воді, 20 хв. Крок 2 Трохи остудіть картопля, розріжте навпіл, вийміть ложкою частину м'якоті і порубати її. Крок 3 Натріть моцарелу на крупній тертці. Змішайте моцарелу, м'ясо, яйце, картопля. Посоліть за смаком. Крок 4 Застелите велику форму для випічки папером або фольгою. Викладіть на кожну половинку картоплини м'ясну суміш, притисніть, викладіть у форму. Поставте в духовку, запікайте до рум'яної скоринки, приблизно 20 хв.

0/5 (0 Reviews)